Ai nevoie de un laptop? Ce sa iti iei ca sa faci cea mai buna afacere!

Ai nevoie de un laptop? Ce sa iti iei ca sa faci cea mai buna afacere!

Pentru orice persoana care s-a aflat vreodata in situatia de a avea un laptop defect sau depasit din punct de vedere al capacitatii de procesare, achizitionarea unui laptop nou probabil ca a venit insotita de foarte multe sacrificii. Cum tehnologie face pasi din ce in ce mai mari in fiecare zi, nu este tocmai usor sa tinem pasul cu ea, iar atunci cand vine vorba de calculatoare, laptopuri sau alte gadgeturi, nu le putem cumpara fara sa scoatem din buzunare sume foarte mari de bani. In plus, daca tu esti de exemplu, detinatorul sau managerul unei afaceri si vrei sa cumperi laptopuri bune pentru angajatii tai, aceast cheltuiala nu se amortizeaza tocmai usor si reprezinta un efort financiar deloc neglijabil. Fie ca esti persoana fizica sau reprezinti o persoana juridica, modernizarea resurselor IT nu este deloc usoara. Pe de o parte, trebuie sa achizitionezi laptopuri care sa iti usureze tie sau angajatilor de la firma desfasurarea activitatii in bune conditii, pe de alta parte, efortul financiar pentru tehnologia moderna pur si simplu pare ca nu merita bataile de cap.

chicco.ro

laptop-second-hand

Din fericire insa, mai exista oameni care au avut aceasta dilema in ultimii ani, asa ca au venit cu solutii noi pentru toate problemele legate de lipsa banilor atunci cand iti doresti un laptop nou. Una din aceste solutii este achizitionarea de laptopuri second hand. Probabil ca multe persoane, atunci cand aud de orice lucru la mana a doua, tind sa fie sceptice sau chiar suspicioase. Nu pot vorbi in privinta tuturor categoriilor de produse la mana a doua, dar cand vine vorba de laptopuri second hand, acestea sunt o afacere foarte buna, o investitie inteligenta pe care nu o vei regreta nici o secunda.

Laptopurile second hand, mai performante decat credeai

Atunci cand intentionezi sa iti cumperi un nou laptop, trebuie sa te gandesti bine si in mod realist la cel il vei folosi. Sigur este destul de usor sa fii atras de toate performantele unui laptop nou, de un design interesant si de toate lucrurile la care iti folosi. Dar intrebarea cea mai buna in aceasta situatie, pe care oricine ar trebui sa o puna este de ce sa cumperi un laptop de gaming ultra performant daca tie iti trebuie calculatorul respectiv pentru la birou, pentru a munci sau a sta pe internet? Pentru retelele de socializare, programe mici cum sunt cele de contabilitate, muzica, filme si programe office, nu ai nevoie de un laptop de ultima generatie. In schimb ai nevoie de un laptop bun, care sa ruleze cu usurinta diverse aplicatii.

optimizare Dan Bradu

Exista numeroase avantaje care insotesc un laptop second hand, cum ar fi:

  • Sunt destul de performante si bineinteles au fost reconditionate, aduse la starea initiala de functionare. Unele au fost poate si imbunatatite.
  • Pretul este foarte mic. Un laptop second hand bun costa cam pe jumatatea unui laptop nou din aceeasi categorie.
  • Poti gasi chiar si laptopuri in garantie. De multe ori, laptopurile respective au fost trimise inapoi catre producator pentru mici defecte, iar producatorul a rezolvat problemele si le-a resigilat, pastrand astfel garantia.
  • Vor rezista ani buni si vor fi relevante pentru o perioada mare de timp.

laptopuri-sh

Asadar, fie ca le cumperi pentru tine sau pentru o firma, laptopurile second hand nu sunt deloc o investitie proasta. In plus, daca ai un copil care isi doreste un laptop de Craciun insa tu nu iti permiti sa il cumperi, aceasta poate fi solutia ideala. Cumpara un laptop second hand de la un producator de calitate. Pentru mai multe informatii, poti intra pe noudinnou.ro.

 

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.