Ai visat un caine? Viitorul iti rezerva surprize!

Ai visat un caine? Viitorul iti rezerva surprize!

 

vis-cu-caini Cainele este cel mai bun prieten al omului si, in diverse culturi, este venerat ca atare. Devotamentul, loialitatea si sentimentul de siguranta pe care acest animal ni-l ofera sunt de nepretuit. De aceea, cand cainii apar in visele noastre, tindem sa credem ca acestea sunt numai de bine. Stiinta interpretarii viselor ne da dreptate in majoritatea cazurilor, insa, intr-un domeniu atat de complicat si cu atat de multe necunoscute, cum este cel al viselor, lucrurile nu sunt niciodata ceea ce par. Totul depinde mult de situatia in care ne aflam in visul respectiv, de emotiile simtite si gandurile avute in vis, dar si de cum ne-am simtit imediat dupa ce ne-am trezit.

Posibile interpretari ale viselor in care apare un caine

visez-caini

Fiecare detaliu din vis este crucial pentru interpretare. Daca nu va amintiti visele, un truc bun pentru a va fi mai usor sa le interpretati si sa vedeti ce va spun despre propria persoana si despre cei din jur, este sa tineti un carnetel sau un caiet pe noptiera. In felul acesta va puteti nota ce ati visat imediat dupa ce v-ati trezit si puteti interpreta mai usor. Daca ati visat un caine, in functie de situatia in care va aflati in vis poate insemna unul din urmatoarele lucruri:

  • Daca visezi ca esti muscat de un caine, incearca sa iti amintesti in ce zona s-a produs muscatura, pentru ca fiecare zona a corpului are o alta semnificatie. Degetele de la mana sau bratele avertizeaza posibile altercatii cu colegii de la munca. Muscatura la picior inseamna ca in subconstient esti intr-o situatie de dezechilibru, sau suferi de o depresie sau dezamagire care te impiedica sa treci mai departe. O muscatura la nivelul umerilor inseamna prea multe responsabilitati, iar una la nivelul gatului, o decizie pe care nu stiti cum sa o luati.
  • Daca visezi un caine alb, esti inconjurat de prieteni buni, insa daca el este negru, vei fi tradat de cei din anturajul tau.
  • Visul in care mangai un caine si te joci cu el inseamna ca subconstientul tau iti comunica faptul ca poti avea incredere intr-o persoana pe care ai cunoscut-o recent
  • Daca primesti un catel cadou, te poti bucura de un castig financiar in viitorul apropiat.
  • Cainele mort este simbolul regretelor tale din trecut, asa ca incearca sa reiei legatura cu persoane din trecutul tau. Daca visezi ca tu omori cainele, inseamna ca vei triumfa in fata unui dusman sau ca vei scapa dintr-o situatie neplacuta
  • Un caine latrand are multe semnificatii, iar acestea depind de cum te-ai simtit tu in vis. Este semn rau atunci cand catelul latra la tine, pentru ca acest latrat prevesteste o perioada de suparare.
optimizare Dan Bradu

Cu toate acestea, majoritatea viselor in care apar cainii sunt fie pozitive, fie te indeamna la introspectie, la descoperirea sinelui. Este important sa dam atentie acestui simbol, pentru ca este unul deosebit de important si de des folosit atunci cand mintea sau sufletul nostru incearca sa comunice ceva. Pentru mai multe interpretari ale viselor cu caini, intra pe tonica.ro si citeste tot ce trebuie sa stii despre acestea.

chicco.ro

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.