Ce inseamna cand visezi noaptea un barbat

Ce inseamna cand visezi noaptea un barbat

ce-inseamna-cand-visezi-un-barbat

Visele ne indica, intr-un limbaj simbolic, ceea ce se afla in spatele unei imagini, ele putand reprezenta o amintire careia i se ataseaza o interpretare personala. Un obiect, o persoana sau o intamplare care ne apar in vis pot fi interpretate in doua feluri: in functie de experienta noastra de viata si in sens universal. Daca vrei sa afli ce inseamna cand visezi noaptea un barbat trebuie, asadar, sa raportezi acest vis la experienta ta de viata.

Afla ce inseamna cand visezi un barbat atat in sens universal, cat si in sensul experientelor traite de tine!

Sensul general al visului in care iti apare un barbat

La modul general, visul in care iti apare un barbat simbolizeaza frecvent aspectul masculin al personalitatii sau nevoia de a-l dezvolta. O trasatura a personalitatii masculine o reprezinta fermitatea, tradusa adesea prin nevoia de a-si lua soarta in propriile maini si de a actiona energic. De aceea, atunci cand visezi un barbat, aminteste-ti ca solutia problemelor cu care te confrunti in viata reala sta in decizii luate fara sovaire si intr-o atitudine ferma.

Ce inseamna cand visezi un barbat, raportat la experienta de viata

Cea de-a doua interpretare a visului in care apare un barbat este in directa legatura cu sentimentele pe care le porti in viata reala unei persoane de sex masculin care este extrem de importanta pentru tine. Daca tii mult la aceasta, cu siguranta sentimentele si gandurile tale referitoare la ea vor fi transpuse in lumea viselor.

Acest tip de vise mai pot avea inca doua alte interpretari: un instinct matern foarte puternic al persoanei care viseaza sau, de asemenea, imaturitatea acestei persoane. Aceasta ultima interpretare, corelata cu sensul general al visului, poate conduce la urmatoare interpretare: imaturitatea care te caracterizeaza este cea care te impiedica sa gasesti o solutie adecvata problemelor cu care te confrunti, iar pentru remedierea acestora va fi nevoie sa renunti la aceasta trasatura a personalitatii in favoarea atitudinii ferme.

Totodata, cand visezi un barbat care munceste sau baieti mici la joaca, asteapta-te la impliniri pe plan familial si profesional. De bun augur este si visul in care nasti un baietel, prevestind o viata armonioasa si plina de bucurii.

chicco.ro

Afla din aceasta revista de specialitate care sunt toate interpretarile unui vis in care iti apare un barbat.

optimizare Dan Bradu

 

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.