De ce tu si masina ta sunteti mai asemanatori decat crezi

De ce tu si masina ta sunteti mai asemanatori decat crezi

Cum ar fi sa te compari pe tine cu masina ta? Aberant? Nicidecum nu este aberant, deoarece tot acest joc este menit sa spuna ceva atat despre tine, cat si despre masina ta. In primul rand, comparatia se leaga de subiectele pregatire si antrenament, iar in al doilea rand, de contextele de competitie.

chicco.ro

chiptuningul-la-mercedes

Pregatire si antremanemt

chiptuning-audi  Ca sa fii apt pentru o competitie sportiva, trebuie sa te pregatesti anterior, sa faci antrenamente. Nici nu conteaza disciplina sportiva adoptata; sa spunem ca aceasta este bodybuilding-ul (daca nu este cazul la tine, presupune pentru cateva minute ca este).

Trebuie sa te pregatesti pentru a te putea duce la sala si pentru a putea sa parcurgi cu bine tot antrenamentul pe toata perioada acestuia. In primul rand, trebuie sa faci pregatiri culinare: multe banane implicate si mult piept de pui fiert, cu garnitura de legume fierte. Trebuie sa iei suplimente nutritive, cocktailuri naturale pe care le gasesti la sala de forta, trebuie sa tii cont de odihna, ai nevoie sa aloci suficient timp.

optimizare Dan Bradu

Acum priveste-ti masina: ce ii dai sa manance? Conduci agresiv, sau conduci preventiv si o protejezi? O duci la revizie, ii schimbi filtrele?

Intoarce-te la tine: te duci la sala si tragi de toate acele aparate gandindu-te la

  • exercitiile pe care trebuie sa le faci
  • grupele de muschi pe care trebuie sa le dezvolti
  • cele spuse de trainerul tau personal
  • faptul ca daca faci efort acum, rezultatele se vor vedea

Iti masori evolutia, iti ajustezi  totul si iata cum incepi sa iti conturezi grupele musculare, sa maresti volumul muschilor si sa arati din ce in ce mai bine, sa castigi kilograme din ce in ce mai multe si sa te mentii sanatos.

Acum, uita-te la masina ta: nu i-ar prinde bine niste eleroane, niste jenti care sa se invarta in continuare atunci cand sta roata pe loc? O bara de protectie fata foarte frumoasa? Niste abtibilduri care sa nu strice vopseaua?

Competitia sportiva

Competitia sportiva in bodybuilding inseamna a iti etala toate grupele de muschi posibile si imposibile, si daca uniformitatea, claritatea, este una mai mare decat ai sanse mai mari sa castigi premii, medalii, aprecieri, sa ti se ia interviuri, sa ajungi sa joci in filme, sa devii cunoscut, celebru, sa ajungi, in timp, in prim plan pe posterele de pe peretii adolescentilor care au un vis: sa devina precum tine.

chip-tuning-bord

Competitia sportiva auto este, de asemenea, plina de provocari, si un ajutor nesperat inseamna dezlantuirea potentialului real al motorului, care nu se poate face decat prin operatiuni de chiptuning.

Nu este vorba de tuningul de masina fizic, ci cel electronic, efectuat la computerul de bord. Practic, firme de specialitate precum Maxxperformance.ro se conecteaza la „creierul” masinii tale si ii spune „Poti mai mult decat crezi”, si dupa aceea motorul masinii va avea posibilitatea sa ajunga la mai multe turatii decat inainte.

Bineinteles, nu numai acestea sunt modificarile posibile. Chiptuningul permite mai multe lucruri, insa mai bine accesezi Maxxperformance.ro si afli de acolo mai multe. Este o sursa de informatii foarte generoasa.

Ai inteles acum in ce constau similitudinile dintre tine si masina ta?

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.