Tot ce trebuie sa stii despre rinoplastie, inainte sa faci acest pas

Tot ce trebuie sa stii despre rinoplastie, inainte sa faci acest pas

operatie-rinoplastie-imagineExista nenumarate persoane care sunt nemultumite de aspectul nasului cu care i-a inzestrat natura. Acest lucru nu se datoreaza intotdeauna unui aspect estetic deranjant, ci de cele mai multe ori se datoreaza si anumitor probleme care impiedica o respiratie normala. Indiferent de motivele tale, daca si tu iti doresti o interventie chirurgicala la nivelul nasului, mai ales cand vine vorba de chirugia estetica a acestuia, trebuie sa stii cum sa te documentezi corect, ca sa stii la ce sa te astepti. Este vorba de o decizie importanta, care iti va afecta temporar stilul de viata, insa de cele mai multe ori, daca iei decizia corecta, schimbarile pe termen lung sunt pozitive. Rinoplastia este o interventie ce tine mai mult de cresterea increderii in propria persoana insa, ca la orice operatie, exista atat riscuri cat si beneficii.

Printr-o operatie de rinoplastie intelegem modificarea marimii nasului, latimea acestuia sau a anumitor componente deranjante cum ar fi cocoasele si alte asemenea aspecte neplacute. Mai poate schimba si asimetriile, aspectul prea carnos sau prea ascutit si chiar si forma narilor.imagine-operatie-estetica

La ce trebuie sa va asteptati in cadrul primei consultatii

Prima consultatie depinde foarte mult de la pacient la pacient, fiind o operatie extrem de operatie-rinoplastie-modelpersonalizata, in functie si de dorintele fiecarui pacient dar si in functie de posibilitatile pe care medicul specialist le are pentru a obtine acele rezultate. De obicei, o prima consultatie decurge cam asa:

  • Vi se vor pune foarte multe intrebari in legatura cu asteptarile dumneavoastra, pentru ca medicul trebuie sa stie exact ce va doriti, sa va inteleaga. De asemenea, pregatiti-va sa raspundeti si unor intrebari despre motivele pentru care doriti chirurgia estetica a nasului, precum si istoricul dumneavoastra medical.
  • Veti primi si intrebari legate de alergii, alte tratamente pe care le efectuati sau le-ati efectuat sau alte operatii
  • Vi se vor face diverse analize pentru a determina daca sunteti un candidat eligibil pentru rinoplastie si nu exista anumite afectiuni care sa va puna viata in pericol
  • Veti face diverse masuratori ale fetei si nasului, precum si fotografii medicalerinoplastie-bucuresti-imagine
  • Chirurgul va analiza impreuna cu dumneavoastra factorii care pot duce la influentarea rezultatelor si va va da informatii cu privire la ce este realizabil si ce nu
  • De asemenea, veti primi informatii cu privire la metodele chirurgicale cele mai bune pentru cazul dumneavoastra, precum si informatii privind complicatiile posibile sau optiunile de anestezie dintre care puteti sa alegeti.

rinoplastie-imagineTrebuie sa tineti minte ca exista un anumit numar de cazuri in care este necesara o reinterventie minima asupra rinoplastiei, dupa o anumita perioada de timp. De asemenea, nu va descurajati instant daca dupa o luna sau chiar mai mult nasul dumneavoastra nu arata asa cum v-ati dorit. Uneori poate dura chiar si pana la un an pana cand rezultatele finale se vor instala. De aceea, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare, dar si cu curaj si sa discutati cu un medic bun, cum este Dr. Jecan. Cu siguranta ca veti avea un nas perfect!

chicco.ro
Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.