Viata intr-o garsoniera poate fi foarte frumoasa

Viata intr-o garsoniera poate fi foarte frumoasa

Pentru o persoana sau doua, o garsoniera este suficienta, daca persoanele nu doresc opulenta si astfel nu doresc sa posede un spatiu imens fara sens. Viata la garsoniera este una boema, este chic, este minimalista, economica, bazata pe principii sanatoase:

„Mai bine imi fac placerile decat sa fiu nevoit sa sterg praful in ditamai casa sau sa dau banii pe gaze ca sa pot incalzi tot apartamentul cu trei camere in care locuiesc doar doua persoane,si nici acestea toata ziua, ci nu mai cand stau pe acasa!”.

Viata la garsoniera este frumoasa, gusta omul viata mai din plin aici. Sunt cateva conditii care trebuie indeplinite dar daca stii cum sa procedezi in ceea ce priveste achizitionarea garsonierei, nu poate sa nu fie o decizie buna care va aduce schimbari pozitive in viata.

Cand intr-adevar simti ca este bine, cumpara noua garsoniera!

Mergi pe intuitie dar pune si pe hartie informatiile! Nu te gandi la bani dar gandeste-te la un bun raport dintre calitate si pret! Intreaba-i si pe ceilalti dar fa cum crezi tu! Este datoria ta fata de tine insuti/insati sa iti faci viata cat mai frumoasa, si daca vrei o garsoniera in sudul Bucurestiului, atunci trebuie sa tii cont de urmatoarele:

optimizare Dan Bradu

 

  • Ai de ales intre zonele Brancoveanu, Giurgiului, Oltenitei, Berceni, Metalurgiei, Tineretului, Popesti-Leordeni
  • In principiu au 30-35 de metri patrati ca suprafata, dar poti opta si pentru una de sub 30 de metri patrati, precum si de una de peste 40 metri patrati sau chiar o garsoniera dubla (peste 50 de metri patrati); care ar fi diferenta dintre o garsoniera dubla si un apartament cu 2 camere?
  • La cat de mult au avansat lucrurile, acum ar fi o decizie proasta sa te orientezi catre cele de la blocurile vechi; cauta un bloc nou, construit in ultimii 10-15 ani, sau chiar intr-un complex rezidential sa cauti
  • Ca ai masina sau ca n-ai, nu prea conteaza. Este mult mai bine sa iti iei garsoniera in apropierea metroului; nu mai porneste masina, a inghetat, ramane inzapezita, trebuie sa ajungi repede undeva unde cu masina iti ia mai mult prin ambuteiaje? Du-te cu metroul!
  • Nu te complica! Du-te la vizionari si alege o garsoniera cu finisaje integrate in pret, mobilata!
  • Asigura-te de faptul ca ai ce face prin zona! Sa existe mall, mari lanturi de magazine, parc, farmacie, sucursala de banca, piata chiar, si metrou, bineinteles (si poate si RATB pe langa, pentru orice eventualitate)
  • Cauta sa vezi ofertele de la companii imobilare care cunosc bine zona de sud a Capitalei.

Cum arata in online garsonierele noi de vanzare?

garsoniere-frumoase

Exista poza cu imobilul in care garsoniera este amplasata? Exista schita acesteia, pretul este afisat? La fel si etajul, trebuie sa fie precizat. Zona si ce se afla in zona respectiva, apropierea fata de metrouri sau alte puncte precizate, si o descriere pe scurt, in care se precizeaza de finisaje, de dotari, de utilitati, daca are comision 0% (adica daca este direct la dezvoltatorul imobiliar) si, bineinteles, care sunt finisajele de care se bucura garsoniera in cauza. Absolut toate acestea trebuie sa se regaseasca pe un site care se respecta.

Oricum, un studio (adica o garsoniera cu baie si bucatarie separata, care sa fie spatioasa intr-un format compact, sa zicem 40 mp), are pretul unei garsoniere cu finisaje si mobilat premium. Dar si studioul are mobila moderna si faptul ca are si un balconas cu logie il face si mai interesant (imagini reprezentative, pe Premierimobiliare.ro).

Si pe langa studio mai sunt si alte optiuni care sa se remarce prin ceva. Exista decomandate, semidecomandate, unele care inca n-au finisaje interioare dar in procesul de achizitie se finiseaza dupa dorintele tale, daca vei lua decizia achizitionarii pana la finalul anului acesta, 2016, a unei garsoniere.

chicco.ro

Sfaturi practice privind alegerea unei garsoniere, altele decat cele de mai sus

Daca ai inteles importanta analizarii unei liste de factori si conditii inaintea achizitionarii unei garsoniere, este foarte bine! Totusi, ca sa te asiguri ca ti se potriveste locuinta in care vei trai foarte multi ani sau chiar toata viata, fa o lista si bifeaza in ea urmatoarele: contorizarea separata (da sau nu), parcarea delimitata (da sau nu), izolatie exterioara (da sau nu), finisaje pe gustul tau sau la alegere, internet de viteza buna (da sau nu), drumuri asfaltate de acces (de asemenea, da sau nu).

Ai aflat din acest articol cum sa procedezi inainte sa iti cumperi o garsoniera aici, in zona de sud a Bucurestiului? Foarte bine! Acum vei simti si tu ca viata la garsoniera este frumoasa!

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.