Audi RS6 AvantVegetarienii se pare ca au luat cu asalt departamentul de inginerie al celor de la Audi, nu ca acest lucru ar fi unul important, insa acesta ar putea fi primul dumneavoastra gand cand veti observa performantele noului Audi RS6 Avant.

Putini cilintrii, putina putere, eficienta maxima. Mai putina greutate, mai mult cupru, mai multa viteza si o stabilitate electronica fascinanta. De asemenea, evacuarea sport este prezenta ce suna ca o armata de dimensiuni mici ce se duce la razboi.Deci acesta este noul RS6 Avant, reteta fiind mai deloc diferita fata de pana acum.

Un motor mai mare, o tractiune 4×4, insa modul in care totul este pus in functiune este diferit, mult mai destept. Vechiul bi-turbo V10 a fost un excelent element pentru imbratisarea Autobahn-ului, dar tindea sa piarda multe bonusuri atunci cand intra intr-o curba, insa noul RS6 Avant se pare ca se descurca indiferent de provocarile de care are parte.

In primul rand, in cazul in care te adresezi imensei mese de masini ce se tot produc in ultimul timp, in cazul in care te gandesti sa achizitionezi noul RS6, tu vei avea parte de o masina care este mult mai flexibila si care se deplaseaza mai rapid cu un consum mai mic de energie daca folositi anvelope vara noi , ceea ce inseamna ca economisesti mai mult decat de obicei !

Pe piata este un zvon care spune ca masina are tendinta sa o ia razna dupa ce ajunge la 200 de km pe ora, insa in cazul in care folositi anvelope vara de la Anvelomag.ro, acest zvon pare sa fie in totalitate un mit, mai ales datorita faptului ca atunci cand te aproprii, lejer, de viteza de 200 de km pe ora, nu o sa simti niciun disconfort, deci zvonul nu este nimic mai mult decat un simplu zvon.

Un alt avantaj al acestui model il reprezinta iluminarea, care din punct de vedere al performantelor nu aduce nimic in plus, insa o iluminare buna este mereu de apreciat. In cazul in care ne referim strict la performantele acestui RS6 si il comparam cu alte modele, putem spune ca RS6 Avant este cu 30% mai performant decat modelul anterior lui. 

Amuzant este faptul ca RS6 foloseste motorul activ pentru a opri vibratiile in plus de care masina nu are nevoie, punerea in practica a acestei idei foarte multa stiinta a sunetului, dar si chestii despre aprindere. Cel mai bun element pare sa fie faptul ca RS6 foloseste oscilatii electromagnetice ce opresc vibratiile despre care discutam mai devreme.

Odata ce iti dai seama cum functioneaza acest sistem, realizezi ca nimic nu este complicat, poate doar diferit si ca totul continua sa ruleze intr-un mod eficient si deloc zgomotos.

Desigur, am mai vazut motorul de 4 litri V8 mai devreme, notabil in S6, S7 si S8, viitorul RS7 si in Bentley Continental V8 si este excelent! Langa ele se afla un racitor pe apa ce reduce efortul depus. Si oricat de evoluate si monstruase ar parea sa fie aceste noi modele de masini aparute, ele nu fac nimic alteva decat sa satisfaca nevoia de viteza a consumatorilor de pretutindeni.


Alte stiri actuale :

1. Luna în care s-a prăbuşit piaţa auto din România
2. Chevrolet Volt este autovehiculul ecologic al anului 2013
3. Programul Rabla 2013: AFM a finalizat distribuirea tichetelor valorice
4. Lamborghini Aventador are o versiune de top
5. Test Auto ZF: Fiat 500L, varianta de familie a lui Cinquecento
6. Cum vad dealerii auto programul Rabla: mai putini clienti in showroom

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.