Light Emitting DiodeTelevizorul led face parte dintr-un nou concept ce a facut furori in momentul lansarii pe piata. LED inseamna ” Light Emitting Diode “ ceea ce in limba romana se traduce “dioda care emite lumina”.

Un televizor care utilizeaza acesta tehnologie , LED , este in realitate un LCD deoarece foloseste pentru lumina de fundal LED-uri , ce inlocuiesc tuburile fluorescete folosite de tehnologia LCD.

Televizoarele LED au urmatoarele caracteristici :

  • Contrast dinamic performant.
  • Display subtire , unele modele avand 3 cm grosime.
  • Consum redus de energie , cu pana la 35 % mai mic decat in cazul LCD-urilor.
  • Tehnologia LED prezinta doua modalitati de iluminare a display-ului :
  • Dynamic RGB LED – led-urile sunt pozitionate in partea din spate a ecranului.
  • Edge LED – led-urile se afla in jurul afisajului.

Noua serie de LCD-ri Philips 7000 ce utilizeaza tehnologia LED vine in intampinarea clientilor cu servicii interactive de ultima generatie , o calitate mult imbunatatita a imaginii , cel mai curat sunet fezabil si o lumina ambientala perfecta.

Royal Philips Electronocs ( “Sense and Simlicity” ) detine pozitia fruntasa in topul producatorilor de televizoare cu ecran plat la nivel mondial . Deasemea este lider pe urmatoarele sectoare : produse de barbierit electrice , produse de ingrijire personala , produse de ingrijirea sanatatii bucale.

Compania are sediul central in Olanda si un numar de 116.000 de angajati ce isi desfasoara activitatea in peste 60 de tari.
Aceasta noua serie de televizoare LCD Philips 7000 se remarca printr-o claritate remarcabila a imaginii redand miscari fluente si in cazul unor scene de actiune foarte rapide.

optimizare Dan Bradu

Ecranul LCD Philips de 100 Hz proiecteaza imagini curate si amanuntite in timp real .Echipat cu 4 triloane de culori ce duc claritatea imaginii la un nivel incredibil in special datorita utilizarii tehnologiei” Pixel Precise HD”.

Utilizarea unei noi tehnologii patentate Philips “Ambilight Spectra 2” ofera telespectatorului o experienta de-a dreptul captivanta prin oglindirea unui halou luminous in partea din spate a ecranului , pe perete . Tehnologia Ambiligt adapteaza , in mod automat in fuctie de imaginea transpusa pe ecran , luminozitatea si culorile halouolui .

Noua tehnologie “Clear Sound” ( sunet invizibil ) reda , prin cele patru difuzoare ( doua in fata si doua in spate ) , perfect fiecare sunet/cuvant. Cu o putere audio de 20 W (RMS) si un nou concept de tehnologie Surround , noile modele Philips din seria 7000 sunt capabile sa reproduca sunete de o profunzime spectaculoasa.

Prin intermediul aplicatiei “Net TV” , conectare rapida la Youtube , eBay sau TomTom , aveti acces direct la o serie diversificata de servicii interactive si de divertisment .

Cu ajutorul “WiFi Media Connect” ( un dispozitiv atasat ) utilizatoarii pot viziona un continut de pe laptop direct pe ecranul TV , fara a fi necesara utilizarea de cabluri intre TV si laptop.

Un alt avantaj al acestei serii Philips este consumul redus de energie prin adoptarea unor tehnologii de imagine performante , dintre care amintim tehnologia LED si modul ECO , reusind sa micsoreze consumul de energie electrica cu pana la 40% in raport cu modelele obisnuite de LCD.

Realizate dint-o rama din metal atent lucrat , sticla si accesorizate cu un suport de otel , noile modele ale seriei Philips 7000 se adapteaza perfect cu designul unei locuinte moderne.

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.