CHEVROLET AVEOChevrolet a  aniversat pe data de 3 noiembrie 2011 primul secol de activitate . Compania elvetiana a fost infiintata de Louis Chevrolet si Billy Durant ,  doi prosperi oameni de afaceri ai inceputului de secol XX .  Actualmente se bucura de prezenta in topul celor mai bine cotate companii producatoare de autoturisme la nivel mondial .

Modelul Chevrolet Aveo echipat cu anvelope Chevrolet a fost desemnat in urma testelor de siguranta Euro NCAP cea mai sigura masina din clasa mica obtinand un rezultat fantastic ,  toate cele cinci stele din cinci posibile .  O masina exceptionala  cu un design sofisticat care imbina doua segmente total opuse eleganta si sportivitate .  Are o tinuta de drum ce emite  farmec si perspicacitate .  A fost lansata in vara anului 2011 la Zurich .

Emana atractie atat la exterior cat si la interior gratie modului inteligent in care s-au utilizat materialele de inalta calitate . Desi dispune de doar patru locuri aceasta masina poate adaposti  usor si intr-o maniera foarte confortabila chiar si  cinci pasageri .  Toate acestea imbinate cu un sasiu ( ce se numara printre cele mai rigide  din clasa sa ) care promite o viteza mare de reactie  ,  un motor nou foarte bine optimizat si o transmisie in sase trepte , fac din aceasta masina una comoda , economca si foarte rapida . 2012 Chevrolet Aveo “Mastermind” ft. Rishi Chowdhury

Designul interior practic dar foarte sofisticat dispune de o serie de spatii pentru depozitatare aplasate intr-o maniera foarte inteligenta si echipamente standard . Tabloul de bord este format din doua compartimente , unul superior ce integreaza o mufa USB ,  astfel MP3 Player-ul poate fi reglat prin intermediul comenzilor ce se afla pe suprafata volanului ,  si unul inferior  reprezentat de spatiul  foarte generos pus la dispozitia utilizatorului .

Exteriorul este dominat de modelul farurilor ,  cele frontale fiind  asemanatoare cu cele ale motocicletelor foarte provcatoare ,  duble cu aspect cromat ,  pe cand cele pozitionate in partea din spate dau o nota de eleganta si stil   .  Aspectul dominant este complectatat de pasajele acentuate ale rotilor .

Anvelope Chevrolet de cea mai buna calitate gasiti la Anvelomag.ro. Va recomandam cu caldura acest magazin.

Cele patru versiuni de motorizare pe benzina disponibile au fost optimizate pentru a creste performantele si pentru a reduce consumul de carburanti si implicit scaderea emisiilor poluante . Motorul de 1,2 L dezvolta o doua variante de 70 respectiv 86 CP , cel de 1,4 L dispune de 100 CP iar cel de 1,6 L dezvolta o putere de 115 CP .  Chevrolet Aveo are disponibila si o motorizare diesel 1,3 ce utilizeaza tehnologia start/stop.

Un alt capitol la care constructorul a facut o serie de imbunatatiri substantiale este siguranta dezvoltand o noua functie capabila sa evite deplasarea in spate in cazul pornirii din rampa , mentinand automobilul 1,5 secunde timp in care soferul poate accelera si demara in deplina siguranta .  Acest model Chevrolet utilizeaza functia “Flow me home” care mentine lumina farurilor , pe timpul noptii , pana cand soferul ajunge in fata usii locuintei , oprindu-se in mod automat intr-un tip prestabilit .

In cazul in care parcarea cu spatele este o adevarata provocare , functia ” Asistenta la parcarea cu spatele ” vine in ajutorul soferului  , fiind parte a echipamentului standard pentru nivelele LTZ si LTZ Plus . Pretul unui astfel de model pe vechiul continent ajunge la o suma maxima de 9.600 de euro ,  insa pate fi semnificativ diminuat de importator si ofertele dealerilor .

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.