optimizare Dan Bradu

Extensii par naturalMulte femei si-au dorit mereu sa se poata mandri cu o podoaba capilara bogata, sanatoasa si matasoasa, insa pur si simplu nu au fost inzestrate cu acest atu. Acum poti sa iti indeplinesti aceasta dorinta cu ajutorul extensiilor de par, o optiune ideala pentru cele care nu le-au mai incercat constand in extensii clip on.

Desigur, exista mai multe tipuri de extensii par natural dintre care poti alege, insa iata care ar fi cinci dintre motivele pentru care ar trebui sa apelezi la extensii clip on, cel putin la inceput:

1. Aceste extensii clip on sunt mai ieftine si nu necesita aplicare la salon. Probabil crezi ca acest detaliu este irelevant, deoarece esti dispusa sa investesti oricat este necesar pentru a te bucura de un par lung si frumos, insa, daca este prima data cand apelezi la extensii par, este indicat sa le eviti pe cele permanente. Cu extensii clip on, in care nu trebuie sa investesti foarte mult, iti vei da seama daca iti place sa porti extensii, daca te simti bine cu ele si daca merita sa iti pui extensii par permanente.

2. Sunt foarte simplu de aplicat si indepartat. Aceste extensii clip on sunt prevazute cu clipsuri cu ajutorul carora mesele de par remy sunt atasate la radacina parului tau. Nefiind permanente, extensiile pot fi aplicate dimineata si scoase seara, ambele procedee fiind foarte simple si ocupand doar zece minute. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa te speli pe cap in timp ce le porti si nici nu trebuie sa dormi cu ele in par, ceea ce le face mult mai comode si mai avantajoase decat extensiile permanente, pe care nu le vei da jos timp de cel putin trei luni.

3. Aceste extensii clip on sunt foarte usor de intretinut. Dat fiind faptul ca le poti scoate oricand doresti, extensiile clip on nu se vor incalci la fel de tare ca extensiile permanente, cu care dormi si pe care trebuie sa le pastrezi in par atunci cand te speli sau vrei sa inoti. Prin urmare, spalarea lor, aplicarea balsamului si a mastii de par, precum si pieptanarea, se vor face mult mai usor, in momentul in care le scoti.

4. Ca toate tipurile de extensii par natural, si aceste extensii clip on pot fi vopsite si coafate fara probleme. De fapt, atunci cand vine vorba de vopsirea lor, este mult mai simplu decat in cazul celorlalte tipuri. Le poti vopsi acasa in culoarea dorita, dupa ce le-ai scos din par. Astfel, nu va trebui sa mergi la salon, unde specialistul ar trebui sa iti vopseasca parul cu mare atentie cu tot cu extensii, fiind foarte grijuliu la modul in care le manevreaza.

5. Nu in ultimul rand, aceste extensii clip on nu afecteaza deloc firul de par. Daca iti este teama ca extensiile de par ar putea cauza degradarea parului, subtierea si ruperea lui, atunci poti fi linistita in ceea ce priveste extensiile clip on. Deoarece nu trebuie sa le porti mereu, ele vor permite parului tau sa creasca liber.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa apelezi la extensii clip on, mai ales daca esti la inceput si nu esti sigura daca extensiile sunt o solutie pentru tine. Este bine sa incerci mai intai ceva mai simplu si mai putin costisitor, apoi sa decizi daca vrei sa incerci si extensii par permanente.

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.