optimizare Dan Bradu

Cursiere DHS pentru drum lungDaca cumparati o bicicleta pentru prima data, pe piata optiunile sunt nelimitate. Biciclete la preturi diferite, componente diferite, producatori diferiti si bineinteles biciclete pentru diferite stiluri de echitatie.

Prima voastra decizie vine in stilul de echitatie pe care vreti sa-l abordati.

Producatorii de la DHS va ofera o multime de optiuni. Biciclete dhs mountain-bike, cele de oras, cursierele si altele sunt foarte bune pentru diferite tipuri de terenuri precum terenuri accidentate, munte, dealuri, asfalt, parc sau drumuri de tara. Cei dela DHS s-au gandit bine si la componentele cu care au construiesc aceaste biciclete. Ei au folosit doar componente de calitate precum Shimano.

Exista 4 stiluri principale de biciclete spre care va puteti indrepta. Selectia trebuie sa depinda cu adevarat de tipul de echitatie pe care il veti alege.

Cursierele sunt proiectate pentru drumuri asfaltate si pentru viteza.  Cursierele au anvelope subtiri, un cadru usor si te indeamna spre o pozitie de echitatie care te face sa stai aplecat peste ghidon. Ati putea alege acest tip de biciclete in cazul in care calatoriile pe distante mai lungi la viteze mai mari sunt importante pentru tine.Cadrele celor mai multe biciclete DHS rutiere nu sunt deosebit de “musculoase” in grosime insa acestea sunt de calitate superioara.

Cursierele sunt proiectate pentru a permite calaretilor sa adopte o pozitie cat mai aerodinamica pentru a atinge viteze mari.

O bicicleta rutiera are roti cu anvelope netede, inguste si inalte care minimizeaza contactul cu drumul. Aceste tipuri de anvelope permit sa simti fiecare denivelare si pietris in drum, nu este neaparat o  plimbare mai confortabila, dar aste este si intentia.

Materialele folosit pentru cadrele de biciclete dhs rutiere, la fel ca majoritatea celorlalte biciclete vor varia in functie de costul lor. In termeni generali cu cat este mai scumpa o bicicleta cu atat este mai usoara. Cele mai multe biciclete entry-level sunt din otel. Aluminiu incepe sa devina materialul predominant in aceste zile.  Nu este, cu siguranta nimic in neregula cu oricare alegere, dar exista compromisuri.

De exemplu, pentru aluminiu sa fie suficient de puternic pentru a fi durabil pe termen lung, cadrul trebuie sa fie destul de rigid, ceea ce poate transforma o plimbare usoara intr-una putin mai dura. Otelul poate fi mai greu, dar poate flexa mai mult cadrul asta inseamna ca poate amortiza denivelarile un pic mai mult decat aluminiu. Cel mai bun mod de a afla care este potrivit pentru tine este de a merge intr-un magazin precum Sportaddict.ro si de a testa diferite biciclete.

Pretul bicicletelor dhs rutiere sau cursierele poate varia si poate creste odata cu modificarile acesteia. Pretul urca daca vreti o bicicleta cu cadrul din carbon si nu din aluminiu sau otel. Fibra de carbon este foarte puternica si in acelasi timp cu o greutate foarte redusa.  Cadrele de pe bicicletele mai sofisticate si de inalta performanta sunt realizate din materiale cum ar fi titanul, care este atat de uimitor de puternic si luminos incat iti va fi foarte greu sa nu alegi aceasta optiune

Ghidonul bicicletei rutiere dhs iese direct din tulpina si se rasuceste in jos permitand pilotilor care vor sa mearga foarte repede sa atinga viteze uimitoare.


Cititi mai multe stiri aici :

1. Un nou centru de biciclete se deschide in Parcul Herastrau
2. Bucurestean prins la furat de biciclete in Timisoara
3. Statistica despre biciclistii implicati in evenimente rutiere, in Bucuresti, in 2012
4. Alte 13 noi piste de biciclete din Bucuresti au fost inchise. Cate piste au mai ramas în Capitala

 

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.