perie de parCand vine vorba de frumusetea si sanatatea ta nu ar trebui sa eziti in a-ti achizitiona cele mai bune produse de pe piata, chiar daca, adesea, ele par prea scumpe pentru ceea ce reprezinta. Spre exemplu, daca iti doresti un par bogat si matasos, trebuie sa fii contienta de faptul ca un sampon si un balsam de calitate nu sunt de ajuns daca apoi folosesti un pieptan sau o perie de par ieftina.

Chiar daca peria Tangle Teezer este putin mai scumpa, ea este, totusi, mult mai mult decat o simpla perie. Inainte de a expedia ideea de a o cumpara, asigura-te ca esti la curent cu toate lucrurile legate de ingrijirea parului la care ea te poate ajuta.

In primul rand, peria Tangle Teezer, creata de Shaun P, expert in vopsirea si intretinerea parului, este bine cunoscuta si apreciata pentru calitatea de a descurca parul incalcit fara a provoca ruperea firelor si degradarea cuticulelor. Daca ai parul lung, insa firul este subtire si iti provoaca probleme de fiecare data cand te trezesti dimineata, atunci peria Tangle Teezer va descalci toate nodurile fara ca tu sa fii nevoita sa tragi prea tare si sa iti provoci singura durere.

De asemenea, in cazul in care porti extensii de par, aceasta perie speciala te va ajuta sa le pieptani fara a smulge fire din mese. Peria Tangle Teezer poate fi folosita fara dificultate atat pe parul uscat, cat si pe parul ud. Daca parul tau are tendinte de electrizare, o netezire rapida cu aceasta perie va rearanja firele la locul lor, oferind astfel impresia de par bogat si omogen.

Mai mult de atat, ea iti poate fi de real ajutor si atunci cand te speli pe cap si esti nevoita sa aplici diverse produse. Pentru femeile cu parul foarte lung si des, aplicarea samponului, apoi a balsamului, poate fi o corvoada. De multe ori, pentru ca iti este greu sa intinzi produsul in mod uniform in locurile mai greu accesibile, vei folosi mai mult produs decat este necesar. Peria Tangle Teezer poate ajuta inclusiv la intinderea samponului pe toata lungimea parului. Dupa ce ai reusit sa il intinzi astfel, nu iti ramane decat sa masezi parul delicat pentru a-l curata.

Acelasi lucru este valabil si in cazul balsamului sau a mastilor de par. In loc sa te chinui sa intinzi aceste doua produse cu degetele si sa folosesti mai mult decat cantitatea necesara, astfel facand risipa, poti apela la peria Tangle Teezer, care va descurca parul si va intinde produsul in acelasi timp. Dupa o perioada vei observa ca, din momentul in care ai inceput sa te ajuti de peria speciala pentru a te spala pe cap si a aplica toate produsele de intretinere necesare, ai economisit destul de mult.

Din toate aceste puncte de vedere, peria Tangle Teezer este cu adevarat de mare ajutor si merita toti banii. De asemenea, vei vedea ca este foarte usor de curatat. Nu trebuie decat sa pui putin sampon pe ea, apoi sa o tii sub cateva jeturi de apa calda si va fi ca noua.

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.