Oferte avantajoase Reseller DomeniiIn cazul in care doriti sa porniti la drum cu un reseller domenii, inainte de toate trebuie sa studiati piata si sa aflati ce ofera celelalte companii, abia dupa aceea puteti stabili un pret apropiat de piata, recomandat fiind ca acest pret sa se afle sub nivelul pietei.

Ofertele pot fi de orice natura si pot include orice lucru are legatura cu domeniile si hosting-ul, iar pentru a va lamurii, am sa va prezint o oferta ce pare a fi ideala din punctul de vedere al companiei dumneavoastra, dar si din punctul de vedere al clientilor dumneavoastra.

O oferta atractiva Clausweb.ro ar putea arata in felul urmator:
– 100 mb pentru 1 euro pe luna, plata fiind facuta pentru o perioada de minim 6 luni si include 3 mail– uri, 10 subdomeniu si 1 domeniu pe care il puteti gazdui;
– 300 mb pentru 1.5 euro pe luna plata fiind facuta pentru o perioada de minim 6 luni si include 5 mail-uri, 30 subdomenii si 3 domenii pe care le puteti gazdui;
– 500 mb pentru 2 euro pe luna plata fiind facuta pentru o perioada de minim 3 luni si include 10 mail-uri, 50 subdomenii si 5 domenii pe care le puteti gazdui;
– 1gb pentru 3.5 euro pe luna plata fiind facuta pentru o perioada de minim 3 luni si include 15 mail-uri, 100 subdomenii si 10 domenii pe care le puteti gazdui.

O astfel de oferta ar atrage orice client, chiar si clientii concurentei din urmatoarele motive: puneti la dispozitie servicii ce ofera numeroase avantaje cum ar fi  numeroase mai-uri si domenii la un pret destul de mic si pe care oricine si-l poate permite. De asemenea mai puteti adauga optiunea de a avea una sau mai multe baze de date si totodata compatibilitatea hostului cu scripturi precum php, perl, javascript, jquery, etc.

Legat de domenii, preturile pietei sunt foarte bine definite si rareori putem gasi un pret sub niveul pretului pietei, insa daca doriti ca proiectul dumneavoastra de reseller domenii sa aiba succes, atunci puteti scadea pretul domeniilor pe care le oferiti cu cativa centi, fiecare discount fiind apreciat de clientii dumneavoastra.

Cum ne poate ajuta o oferta bine pusa la punct si ce inseamna o ofeta bine pusa la punct? In primul rand, beneficiile unei oferte de calitate apar atunci cand aceasta este bine pusa la punct, iar pe langa oferta propriu-zisa, ceea ce conteaza cel mai mult este ambajalul ofertei reprezentat de modul in care aceasta este pusa in evidenta. Putem pune in evidenta o oferta printr-un banner flash ce se afla in miscare sau cu ajutorul scriptului javascript ce ne ofera posibilitatea de a interactiona cu utilizatorul intr-un mod direct, insa toate aceste metode au nevoie si de culoare. Asigurati-va ca atunci cand prezentati oferta unui client, culorile sa nu fie stridente, sa fie cromatice si sa se imbine frumos pentru a atrage cat mai mult clientul.

Acestea fiind spuse, doresc sa va reamintesc faptul ca o oferta avantajoasa inseamna pachetul oferit de compania dumneavoastra impreuna cu modul in care este prezentat pachetul respectiv.

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.