optimizare Dan Bradu

Secretele unei coafuri perfectePentru a realiza o coafura perfecta este nevoie de mai mult decat maiestrie si produse de calitate; este nevoie de un par sanatos. Modul in care iti intretii parul are o foarte mare importanta atunci cand vrei sa il aranjezi pentru o ocazie speciala.

De asemenea, pentru a-l aranja cu usurinta, ai nevoie de o perie de calitate, care sa descurce parul fara a-l afecta. Daca iti doresti sa poti realiza singura coafuri perfecte in fiecare zi, alege sa folosesti peria Tangle Teezer. Aceasta perie va netezi parul cu usurinta, pregatindu-l pentru pasii pe care urmeaza sa ii faci.

Multe femei apeleaza la placa de par pentru a-si intinde parul rebel. De multe ori, chiar daca intentionezi sa il prinzi, preferi sa folosesti placa mai intai numai pentru a te asigura ca este neted si usor de manevrat. Peria Tangle Teezer te poate ajuta sa scapi de acest obicei daunator.

Daca vrei sa iti prinzi parul intr-un mod mai special, mai intai asigura-te ca este curat. Dupa ce l-ai spalat si l-ai uscat bine, piaptana-ti parul cu peria Tangle Teezer si uita de placa. Aceasta perie iti va descalci fiecare nod cu usurinta, fara sa te traga de par si fara sa rupa fire sanatoase.

Pe termen lung vei observa o imbunatatire a aspectului parului tau, deoarece Tangle Teezer are si calitatea de a proteja cuticulele. Folosing o perie normala, mai ieftina, risti sa contribui la degradarea firelor de par si la despicarea mai rapida a varfurilor. Insa aceasta perie revolutionara creata de Shaun P, expert in vopsirea parului, va oferi podoabei tale capilare tratamentul delicat pe care il merita.

Dupa ce iti vei pieptana parul cu Tangle Teezer, vei observa ca se aseaza foarte bine, ca este intins si neted, si ca nu se electrizeaza absolut deloc. Acum este pregatit pentru a fi impletit sau aranjat asa cum iti doresti. Foloseste-te de perie de fiecare data cand trebuie sa desparti suvitele si sa le pieptani separat. Daca lucrezi cu atentie, vei obine o coafura perfecta indiferent de modul in care ai decis sa iti prinzi parul.

Un lucru la care trebuie sa fii atenta atunci cand folosesti peria Tangle Teezer, este sa nu o apropii de surse de caldura. Asta inseamna ca, daca alegi sa folosesti placa de par, in nici un caz nu trebuie sa te ajuti de Tangle Teezer pentru a prinde suvitele si a le netezi pentru placa. Aceasta perie este realizata din plastic de calitate care s-ar putea topi daca este tinut prea mult langa surse de caldura. In acest caz, va trebui sa apelezi la un pieptan normal. Acelasi sfat trebuie urmat si atunci cand folosesti ondulatorul. Chiar daca iti place peria Tangle Teezer foarte mult si stii ca are rezultate extraordinare, foloseste un pieptan mai ieftin in timp ce iti indrepti sau iti ondulezi parul.

Precum vezi, peria de la  Tangleteezer.ro este ideala indiferent de coafura pe care vrei sa o realizezi, mai ales pentru ca o poti folosi atat pe parul uscat, cat si pe parul ud.

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.