Arome tigari electronice

Cartusele sunt o cheltuiala recurenta pentru fumatorii de tigara electronica. Dar in loc sa consumati cartuse si sa le aruncati apoi puteti alege varianta reincarcarii. Pentru acest scop au fost create cunoscutele lichide Liqua care sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de arome si niveluri de intensitate a nicotinei si pot fi folosite impreuna cu orice model de tigara care suporta reincarcarea.

Aceste lichide au la baza o solutie de propylene glycol si glicerina vegetala si pot fi achizitionate in doua variante de recipient cu capacitatea de 10 ml sau de 30 de ml.

 Paleta foarte variata de arome este pusa la punct de catre specialisti care stiu cum ar trebui experimentata o aroma, si anume cei mai renumiti specialisti italieni. Acest lucru inseamna ca aroma de tutun este tocmai potrivita, la fel de proaspata precum frunzele de tutun, aroma de mar ofera aceeasi savoare a merelor zemoase, iar aroma de cafea este identica celei proaspat preparate dimineata, pentru a da numai cateva exemple.

 Recipientul in care sunt ambalate lichidele Liqua este confectionat din plastic transparent de uz alimentar. Acesta mentine lichidul proaspat si ajuta la pastrarea consistentei. Materialul rezistent protejeaza impotriva scurgerilor, iar capacul cu sistem de protectie previne accesul copiilor.

 Ingredientele care compun aceste lichide Liqua sunt propylene glycol in proportie de 70% si 30% glicerina vegetala, combinate in proportii optime cu nicotina si arome unice. Atat ingredientele cat si procesul de productie sunt supuse celor mai inalte standarde de calitate si sunt auditate din punct de vedere al calitatii. Pentru producerea lor se foloseste numai cea mai pura nicotina, fara componente ale tutunului si care este protejata impotriva oxidarii in timpul prepararii.

 Folosirea ingredientelor potrivite, echilibrul perfect dintre ele si pastrarea in conditii corespunzatoare sunt extrem de importante pentru obtinerea unor vapori de calitate si pentru ca lichidul sa fie prelucrat corespunzator de catre atomizor. De asemenea, probabil ati remarcat ca in cazul altor lichide ceea ce era oferit derep aroma de cirese, nici macar nu se apropia de gustul cireselor, iar ceea ce ar fi trebuit sa fie aroma de mar nu avea nimic din prospetimea merelor verzi.

Compania care produce lichide Liqua se gandeste la toate detaliile si investeste tehnologie si resurse de cercetare pentru a asigura perfectiunea produsului finit.

 Nicotina este o substanta care cauzeaza dependenta si poate deveni periculoasa pentru sanatate, iar multi producatori de e-lichide o trateaza doar ca pe un alt ingredient. Nu este cazul producatorilor de arome Liqua. Nicotina folosita in aceste lichide este filtrata de doua ori si pentru manipularea ei se folosesc injectoare de unica folosinta, iar apoi este tratata impotriva oxidarii.

 Ingredientele de calitate exceptionala sunt doar inceputul. Ele sunt combinate intr-un proces care este supus unor standarde inalte de productie care sunt monitorizate permanent. Toate procesele sunt automatizate pentru a putea oferi garantia reala a unei compozitii constante si acelasi rezultat impresionant de fiecare data.

 Orice lichide Liqua veti alege, ele vor face diferenta in experienta fumatului. Ingredientele de cea mai buna calitate si prezentarea de exceptie fac din aceste arome un produs de top, recomandat tuturor utlizatorilor de tigara electronica. Caracteristicile care au consacrat marca sunt aromele unice Liqua, ingredientele pure si ambalajul extrem de usor de manevrat.

 Pentru ca experienta sa fie completa si sigura cumparati sau comandati online seturile de lichide Liqua doar dintr-un magazin specializat care este singurul ce va poate garanta siguranta si autenticitatea produsului.

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.