Arzator pentru butelie Mapp, alegerea profesionistilor

0 Shares
0
0
0

Nu sunt putine situatiile in care un instalator ramane cu mai multe butelii Mapp dar nu mai are arzatorul sau gaseste o oferta de nerefuzat pentru butelii si are nevoie de un arzator pentru butelie Mapp.

Aceasta problema poate sa apara si cand magazinul de la care se aprovizioneaza instalatorul in mod curent, nu mai aduce decat acest tip de butelii dar nu si arzatoarele pentru ele. Atunci, acestea se pot comanda online de la magazinele de specialitate. Recomandam magazine online care sa aiba si magazin fizic, eventual pentru a vedea exact produsul inainte de achizitie si de a-l testa, asa cum este Shop-einstal.ro .

Cum trebuie sa fie un arzator pentru butelie Mapp?

Arzatorul pentru butelie Mapp trebuie sa fie original, sa aiba aceeasi calitate ca si butelia Mapp si sa convina cerintelor si necesitatilor instalatorului care este obligat sa ofere clientului cea mai buna lucrare de sudura in cupru.

Pentru echipele cu lucrari multe sau pentru instalatorii foarte ocupati, este absolut necesar sa fie un arzator pentru butelie Mapp profesional. Pentru aceasta, el trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:

  • sa aiba un design ergonomic

Design ergonomic inseamna ca arzatorul este usor, micut si potrivit oricarei actiuni, se poate manevra usor si in spatii inguste.

  • arzatorul specific pentru butelia Mapp trebuie sa aiba buton piezo
  • ”antifalre system”

Aceste sistem permite o rotire a buteliei, a arazatorului implicit, la 360 de grade fara ca flacara sa se miscoreze sau sa se intensifice ori, si mai rau, sa se stinga de tot. Este foarte important pentru fluiditatea procesului de lipire care astfel nu va fi intrerupt si, de asemenea, va putea fi realizat si in ungerele cele mai problematice.

  • capete interschimbabile

Un arzator pentru butelie Mapp trebuie sa aiba si capete interschimbabile pentru lipitura in punct fix dar si pentru lipituri cu diametre mari. Aceasta posibilitate nu este specifica toturor arzatoarelor dar este foarte importanta.

  • conexiunea cu butelia

Trebuie vazut cum se face conexiunea cu butelia, daca este filet american sau european. Sunt mai des intalnite la noi cele cu filet european de 7/16.

Care sunt caracteristici speciale pentru un arzator pentru butelie Mapp?

Unele arzatoare pentru butelie Mapp au Turbo Kemap 4,5kw.

Impreuna cu butelia Kemap sau orice butelie Mapp de la alti producatori, poate sa ajunga la temperatura de ardere de 2400 grade Celsius.

Arzatoarele sunt instrumente de lucru foarte importante. De calitatea lor tine economia de timp, de material precum si calitatea lucrarii. Trainicia sudurii, aspectul ei mai ales acolo unde tevile raman la vedere, sunt foarte importante pentru client cat si pentru renumele instalatorului sau al echipei. De aceea, cand se achizitioneaza acest echipament, este bine sa se tina cont de toate aspectele si caracteristicile enumerate mai sus, pentru ca ele vor asigura o lucrare buna, facuta la timp.

Rabatul la calitate sau la pret nu va duce decat la achizitia unor arzatoare slabe, care se vor strica mult mai repede si care vor avea discontinuitate in functionare.

Expert Instal Group va ofera o gama larga de arzatoate produse de Kemper Group Italia cu garantie de 2 ani.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…