Ce poti face in Egipt?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand cauti pe internet oferte Egipt 2018 cu siguranta vei gasi si oferta pentru o vacanta la King Tut Aqua Park Beach resort 4* Hurghada, un loc absolut superb in care ai distractia garantata.

In cele ce urmeaza iti prezentam experientele altor persoane si sfaturile lor pentru calatorii care merg in Egipt.

Blocajele de trafic si condusul in Egipt, in special in Cairo, pot fi destul de intimidante. Dar nu te teme sa treci strada.

Egiptul devine extrem de cald, in special in timpul verii, asa ca ramaneti hidratat. Daca doriti sa treceti pe apa imbuteliata, cumparati o sticla de apa LifeStraw. Puteti sa o umpleti oriunde, chiar si cu apa dintr-o baltoaca!

Inainte de a discuta preturile nu spuneti nimic despre voi si nu va intindeti la povesti detaliate cu comerciantii.

Adu-ti propria hartie igienica. Toaletele de aici au un vas de bideu incorporat.

Nu trebuie sa mergeti luxor la Luxor sau sa navigati in Nil cu stil. Puteti vizita satele nubiene sau puteti inchiria ceva ce seamana cu o trasura pentru distractie. Deoarece calatoriile bugetare nu inseamna compromiterea culturii ar putea insemna sa te alaturi unui tur de grup mic in ultimul minut sau sa mergi intr-o calatorie intre Egipt si, de exemplu, Iordan. Deci, renuntati la excursiile seci si formale  si vedeti nenumaratele minuni egiptene.

Calatoriile familiale in Egipt sunt in antiteza cu a va duce copiii in British Museum pentru a vedea mumiile. Ei pot combina vizitarea piramidelor cu cursuri PADI, vizite in Templul Philae si cu distractie pe barca si cu snorkelling la Sfinx- la care se adauga vizionarea delfinilor si a dunelor care se potrivesc in decor ca glazura pe tort.

Ce este felucca? Trebuie sa  iubiti acest cuvant, asa cum trebuie sa iubiti lucrurile insesi – o barca traditionala de navigatie din lemn utilizata pe Nil si Marea Rosie pentru pescuit si transport. Si acum este folosita mai ales pentru distractie. Cu ingrijorari in crestere legate de poluarea cu vapoare de croaziera, feluccele plutesc liber prin intermediul velelor, sunt adesea oferite de mici intreprinderi locale, si se opresc la locurile importante de-a lungul raului pentru vizite culturale esentiale.

In perioada martie-noiembrie, delfinii danseaza si se scufunda in jurul unui recif in forma de potcoava, care este amplasat acolo pentru a se asigura ca barcile nu ii deranjeaza – doar curiosii vin sa inspecteze barcile. Snorkel cu delfini, testoase marine si o mare varietate de creaturi aici, in golfuri sigure, adanci, este o idee speciala pentru o vacanta reusita. Verificati companiile responsabile care organizeaza scufundari cu delfinii. Nu stilul parcului tematic conteaza ci totul este legat  de bunastarea animalelor.

Nu trebuie sa mergeti la Sharm pentru a va scufunda. Verificati ofertele unor locuri mai mici, cum ar fi Dahab, pentru o scufundare buna pe tot parcursul anului. De asemenea, pe malul marii, Marea Rosie, care este foarte adanca este locul perfect pentru scufundari. Nu este un loc pentru amatori dar, cu peste 1000 de specii de peste si 150 de corali poate fi perfecta. Alegeti intotdeauna o companie responsabila de scufundari.

0 Shares
You May Also Like