Ce poti vizita in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Intentionezi sa petreci alaturi de familie cateva zile libere, intr-o alta localitate a tarii? Daca da, atunci cu siguranta este indicat sa alegi sa vizitezi orasul Cluj Napoca, unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei.

Puteti sosi cu totii cu un autocar pana in Cluj sau cu un alt mijloc de transport, iar aici poti alege un serviciu rent a car Cluj ieftin, pentu a inchiria o masina la un pret super atractiv, astfel incat sa iti plimbi familia prin oras.

In functie de buget si de preferinte, vei putea alege una din masinile atractive ale flotei auto de la RentAndDrive. Daca doresti o masina pentru intreaga familie, la un pret de inchiriere mic pe zi, poti opta pentru un model VW Passat 2007, cu motor 1.9 TDI.

O asemenea masina va poate duce in cele mai frumoase locuri din cel mai frumos oras al Transilvaniei. Vei putea alege de-asemenea un model VW Golf 7 2015 sau un model Skoda Rapid 2019.

Daca iti doresti o masina de fite, poti inchiria pentru a-ti plimba masina prin oras, un model Audi A6 de exemplu, sau un model 520 XDrive 2015 de la BMW. Acestea sunt doar cateva exemple de masini spre care te poti orienta pentru a te plimba prin Cluj.

Acum ca ai gasit si cateva optiuni interesante de inchirieri auto, cu siguranta vei alege o masina, si veti incepe sa vizitati. Iata cateva locuri interesante care merita o vizita.

Gradina Botanica Alexandru Borza

Gradina Botanica Alexandru Borza se intinde pe 14 hectare, iar aici se regasesc mai bine de 10.000 de categorii specifice de plante. Vei putea admira alaturi de sotie si copii, peste 100 de specii de lalele, peste 300 de specii de trandafiri, plus diferite alte plante minunate.

Parcul Central

Fiecare oras are parcurile sale, insa cu siguranta Parcul Central din Cluj Napoca este unul fabulos, care are peste 180 de ani vechime. Acesta este unul dintre cele mai importante spatii verzi din capitala Ardealului, si este foarte aproape de Cluj Arena, locul unde se desfasoara de cativa ani incoace, renumitul festival Untold.

Biserica Calvaria

Aceasta biserica este un monument istoric si arhitectural, practic este cel mai vechi din fostul sat Manastur. In jumatatea a doua a secolului al XI, aici functiona abatia benedectina Monseratium Beatae Marie de Clus.

Aceasta biserica este inconjurata de un val de pamant, iar biserica alaturi de detaliile arhitecturale au transformat locul intr-un impresionant obiectiv turistic.

Cetatuia

Se spune ca nu poti sa pleci din capitala Ardealului fara a urca pe Cetatuie, care este unul dintre cele mai frumoase locuri din oras. Aici sosesc zi de zi turisti atat din tara cat si din strainatate, pentru a vedea de sus orasul.

Cetatuia se afla pe malul stang al raului Somes, si reprezinta o fortificatie care dateaza inca din perioada Habsburgica. Are forma unei stele, cu 3 porti, sant de aparare si 5 bastioane de colt.

Acestea sunt doar cateva dintre minunatele locuri care pot fi vizitate in Cluj Napoca. Vei avea nevoie cu siguranta sa inchiriezi o masina pentru a ajunge dintr-un loc in altul, iar mai apoi la locul de cazare.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…