Ce sunt brosele?

0 Shares
0
0
0

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a descoperit in cutia de bijuterii a mamei sau a bunicii sale, una sau mai multe brose mari. Este firesc acest lucru, in conditiile in care brosele sunt acceosrii care au fost, sunt si vor fi mereu la moda.

In ciuda fatpului ca uneori este uitata, brosa este un accesoriu care de fiecare data are grija sa revina cu diverse versiuni moderne, care sa fie purtate de catre femei. Acest accesoriu s-a transformat odata cu trecerea anilor, astfel ca dintr-un obiect minimalist, brosa a ajuns sa fie o faimoasa bijuterie pretioasa pe care in mod evident, si-o doreste orice doamna.

Diverse modele de brose

Extrem de populare, brosele inca de la primele modele existente au putut fi personalizate dupa gustul femeilor care le purtau. Exista o foarte mare varietate de forme si dimensiuni a acestor accesorii pentru femei. Spre exemplu, doamnele si domnisoarele isi pot indrepta atentia spre diferite brose stilizate in forma de flori, sau pot opta pentru purtarea unor brose in forme de plante si animale sau de ce nu, pot alege sa poarte si brose cu forme geometrice.

De asemenea, facem precizarea exista o gama de culori si materiale, din care pot fi confectionate toate aceste accesorii. De la brose din aur, argint, bronz, otel si pana la brose create din metal pictat, portelan si chiar lemn, exista diferite modelele, de la cele mai simple la cele sofisticate modele. Se poate spune ca brosele sunt lucrate in asa fel incat sa indeplineasca toate preferintele tuturor femeilor, si sunt lucrate in asa fel incat sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi.

Iata cateva variante de brose:

Brose florale

Acest tip de accesorii sunt incluse in categoria “clasice”. Sunt accesoriile feminine simpatice si chic, care ofera un plus de eleganta oricarei tinute. Ele fi asortate la diferite articole de vestimentatie, incepand de la tricouri, bluze si chiar sacaouri subtiri.

Brose din metal

De cele mai multe ori, brosele create dim metal sunt asociate cu sticla de murano. Acest tip de accesorii sunt fabricate in serie limitata. Brosele realizate din metal nu seamana intre ele, iar mai mult decat atat au forme diferite si cel mai important, sunt si foarte moderne.

Brose statement

Brosele statement sunt acel tip de brose care transmit un mesaj. Ele sunt purtate cu scopul de a atrage atentia printr-o scurta propozitie. Tot in aceasta categorie se regasesc si brosele cu figura unui personaj celebru.

Brose handmade

Aceste accesorii, in primul rand inseamna unicitate pentru ca sunt create manual, iar fiecare isi poate crea sau comanda o asemenea brosa cu scopul ca alte persoane sa nu detina o brosa identica.

Brose funny

Acestea sunt accesorii prevazute cu diverse motive, de la flori, animale si pana la fluturi sau de ce nu, personaje din desene animate.

Acestea sunt asadar cele mai populare tipuri de brose, iar fiecare femeie in functie de propriile preferinte, isi poate alege brosa sau brosele pe care le considera potrivite.

0 Shares
You May Also Like