Cum sa remediati problema de incarcare pe iPhone XS / iPhone XS Max?

0 Shares
0
0
0

Multi utilizatori de iPhone XS Max si iPhone XS au raportat despre problemele de incarcare pe dispozitivul lor. Nimeni nu stia daca aceasta problema se datora erorii hardware sau software, asa ca unii au trimis telefoanele in service-urile unde se realizeaza reparatii iPhone Bucuresti.

Cu toate acestea, noua actualizare oficiala pentru iOS 12.1 a lamurit indoielile. Actualizarea beta este deja disponibila si puteti trece la versiunea beta pentru a vedea daca rezolva problemele de incarcare pe iPhone XS Max si iPhone XS.

Daca dispozitivul dvs. nu se incarca deloc atunci avem cateva sfaturi si trucuri care credem ca va pot ajuta sa remediati problema de incarcare pe iPhone XS Max si iPhone XS. Deci, haideti sa le exploram unul cate unul.

Hard reset

Amintiti-va ca resetarea hard nu este solutia permanenta la problemele de incarcare de pe ultimele dispozitive iPhone. Rezolva problemele software care cauzeaza probleme de incarcare temporar si nu vizeaza cauza principala a problemei. Iata cum sa resetati cu greu dispozitivul:

Pasul 1: Incepeti cu apasarea butonului „ Volum sus”.

Pasul 2: Apoi, apasati butonul „ Volum jos”.

Pasul 3: Acum trebuie sa apasati si sa tineti apasat „ Butonul lateral” pana cand pe ecran apare logo-ul Apple.

In acest moment, telefonul este resetat si trebuie sa reporneasca. Exista sanse mari ca problema sa fie remediata in acest fel.

Verificati cablul de incarcare

Cablurile de incarcare avariate sunt un alt motiv comun pentru incarcarea problematica pe iPhone (XS Max, XS). Daca exista o problema cu cablul de incarcare, atunci iPhone-ul dvs. (XS Max, XS) nu se va incarca prin cablu. Asadar, priviti atent la ambele capete ale conectorilor de iluminare a cablului care conecteaza dispozitivul la incarcator. Daca gasiti vreun loc de avarie, atunci probabil ca problema este cu cablul de iluminare al iPhone-ului dvs.

Daca nu este cazul si nu vedeti semne de avarie vizibile, incercati sa va incarcati telefonul atat cu conectorul original de perete care a venit cu iPhone-ul, cat si cu portul USB al laptopului. Daca cablul iti incarca telefonul cu una, dar nu cu cealalta sursa, asta inseamna ca nu exista nicio problema cu cablul, iar problema de incarcare se datoreaza altei componente.

Inspectati incarcatorul iPhone-ului

Incercati sa incarcati dispozitivul iPhone (XS Max, XS) cu diferite surse. Asta este, daca in general va incarcati dispozitivul folosind un incarcator de perete, atunci incercati sa incarcati cu portul USB de pe laptop. Daca iPhone-ul dvs. se incarca cu portul USB al laptopului, dar nu cu incarcatorul de perete, atunci da, este incarcatorul care va impiedica incarcarea iPhone-ului.

Inspectati portul de incarcare sau portul de iluminare al iPhone-ului dvs.

Portul de incarcare a telefonului dvs. este ceva ce trebuie sa inspectati de fiecare data cand intampinati o problema de incarcare pe iPhone. Asigurati-va ca portul este super curat pentru a preveni defectarea portului de incarcare a iPhone-ului. Asadar, daca gasiti resturi in portul de incarcare a iPhone-ului, atunci periati-l usor, fie cu o perie anti-statica sau cu o perie de dinti noua.

Deci, dupa cum se poate vedea, chiar si telefoanele foarte performante de pe piata pot intampina probleme privind incarcarea. Daca trucurile mentionate mai sus nu reusesc sa remedieze problema, atunci cu siguranta va fi necesar sa trimiteti telefonul intr-un service de reparatii iPhone.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…