Cele mai intemeiate motive pentru a invata limba engleza

Cele mai intemeiate motive pentru a invata limba engleza
optimizare Dan Bradu

Lumea devine din ce in ce mai interconectata in fiecare zi. Deoarece devine posibil sa comunici cu oricine din lume in timp real, ramane intr-adevar un singur obstacol: limba. Sunt peste 6.500 de limbi vorbite in intreaga lume.

A doua cea mai frecventa dintre aceste limbi, dupa mandarina, este engleza. Engleza este considerata una dintre cele mai importante limbi de invatat din mai multe motive. Cea mai mare parte a afacerilor internationale s-a desfasurat in limba engleza, asa ca daca sunteti in cautarea de a fi angajat de o companie internationala, va trebui sa indepliniti cerintele minime in limba engleza pentru a va avansa cariera.

Sau, daca sunteti interesat sa studiati in strainatate intr-o tara de limba engleza, majoritatea scolilor vor solicita sa aveti o minima intelegere si competenta in limba engleza, motiv pentru care puteti accesa https://www.ilsc.ro, pentru a va inscrie la cursuri de limba engleza.

Engleza este, de asemenea, una dintre principalele limbi de divertisment. Invatarea limbii engleze va poate ajuta sa apreciati mai bine muzica, filmele si cartile.

In plus, marea majoritate a tuturor lucrarilor publicate in reviste stiintifice sunt scrise in engleza si exista peste un miliard de pagini de site-uri web in engleza. Modurile in care invatarea limbii engleze va poate beneficia sunt interminabile.

Invatarea limbii engleze pentru munca / afaceri

Daca doriti sa va avansati in cariera, invatarea limbii engleze este un pas minunat. Invatarea limbii engleze va poate imbunatati sansele de a obtine un loc de munca, precum si sansele de avansare in cariera daca sunteti deja angajat, asa ca inscrierea la cele mai bune cursuri de limba engleza nu poate fi decat o miscare inteligenta.

Posibilitatea de a-ti scrie CV-ul / curriculumul si scrisoarea de intampinare in limba engleza va va oferi posibilitatea de a discuta cu companii care necesita ca informatiile solicitantului dvs. sa fie scrise in limba engleza. Un CV bine scris va arata unui potential angajator ca detineti multe cunostinte in limba engleza si il va incuraja sa va invite la un interviu.

In interviu, fluenta dvs. in limba engleza va va ajuta, de asemenea, sa va asigurati locul de munca. Lumea devine din ce in ce mai conectata, iar nevoia de comunicare nu a fost niciodata mai mare. Majoritatea afacerilor internationale se desfasoara in engleza, deci chiar daca interviul dvs. este realizat in limba materna, experienta lingvistica va fi de nepretuit.

Acelasi lucru este valabil si pentru a-ti avansa cariera dupa ce ai fost angajat; cunoasterea limbii engleze va poate ajuta sa stabiliti relatii cu oameni care va pot ajuta cu promotii viitoare de-a lungul carierei.

Invatarea limbii engleze pentru scoala

Daca sunteti interesat sa studiati international intr-o tara de limba engleza, cel mai probabil vi se va cere sa atingeti un nivel minim de competenta in limba engleza. Si pentru ca se vorbeste atat de larg in intreaga lume, vorbirea engleza va poate ajuta sa comunicati chiar si in tarile care nu vorbesc limba engleza.

Unele dintre cele mai bune colegii si universitati din lume sunt situate in tari de limba engleza, precum SUA si Marea Britanie. Aceste colegii si universitati folosesc engleza ca mijloc de schimb. Invatarea limbii engleze va poate ajuta sa obtineti o educatie de talie mondiala care va va avantaja tot restul vietii.

Exista programe acolo pentru a va ajuta sa va imbunatatiti limba engleza pentru cariera dvs. academica, concentrandu-va pe ascultare, citire, scriere si vorbire. Multe dintre aceste programe va pot pregati, de asemenea, pentru examenul TOEFL, astfel incat sa fiti gata.

Alte programe fac un pas mai departe si te ajuta sa-ti atingi obiectivele academice in timp ce inveti engleza. Exista multe tipuri de programe in limba engleza, asa ca asigurati-va ca faceti cercetarea pentru a gasi cel mai bine aliniat la nevoile dvs. academice.

Invatarea limbii engleze pentru medicina

Daca sunteti un profesionist medical, stiti ca pacientii provin din intreaga lume si vorbesc o serie de limbi. Astazi, tot mai multi oameni vorbesc limba engleza, fie ca prima sau a doua limba, si astfel devine din ce in ce mai necesar ca profesionistii din domeniul medical sa invete engleza. Cu abilitati in limba engleza, veti putea comunica cu mai multi dintre pacientii dvs. si cei dragi, precum si cu colegii profesionisti din domeniul medical care vorbesc engleza.

Cursurile de engleza medicala sunt diferite de programele de engleza intensiva. Ar fi trebuit sa stapanesti deja engleza generala (conversationala) inainte de inscriere, deoarece aceste cursuri sunt concepute pentru a preda limba engleza folosita intr-un spital sau un cadru clinic.

Engleza dvs. conversationala ar trebui sa fie la un nivel intermediar sau avansat si ar trebui sa aveti o intelegere completa a anatomiei, fiziologiei si a propriei concentratii medicale. Deci, indiferent de motivele dvs. pentru invatarea limbii engleze, va ajunge sa va avantajeze pentru tot restul vietii.

Be Sociable, Share!

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.