Cel mai tare truc

0 Shares
0
0
0

Scamatoria indiană cu sfoara este unul dintre cele mai faimoase numere de iluzionism din lume.Să fie adevărat sau doar o legendă ?

În această scamatorie,magicianul aruncă o sfoară în aer.Însă,în loc să cadă pe jos,aceasta rămâne ţeapănă,în picioare.Apoi,pea ea se urcă asistenul magicianului şi,când acesta ajunge la capăt,dispare,moment în care sfoara cade pe jos.Câteva clipe mai târziu,asistenul apare din nou pe pământ.

Se spune că această scamatorie se practică în India de câteva secole.Însă unii se îndoiesc că ar putea fi adevărat,crezând că ar putea fi adevărat,crezând că legendele ţesute în jurul ei sunt simple poveşti de adormi copiii.Mai ales că nu există nici măcar o simplă înregistrare de televiziune cu cineva care face acest număr de iluzionism.S-a spus chiar că scamatoria a fost inventată de un jurnalist american,în 1890,pentru a face reclamă ziarului său.
Sună tentant,o facem si noi cu site-ul ?

O societate britanică de iluzionişti,numită Cercul Magic,a fost atât de convinsă că scamatoria era o înşelătorie,încât a oferit un mare premiu în bani oricui o putea recrea la sediul din Londra.Nimeni nu a revendicat vreodata premiul.

0 Shares
1 comment
  1. I for all time emailed this web site post page to all my contacts, as if like to read it after that my contacts will too.

Comments are closed.

You May Also Like