Nouă,cifra magică!

0 Shares
0
0
0

Va trebui să te pregăteşti temeinic înainte,ca să pară că ai citit gândurile voluntarului tău.Atât timp cât acesta va calculca corect sumele,trucul îţi va reuşi de ficare dată.

Recuzită :
– două creioane
– două foi de hârtie
– o carte sau o revistă
– un calculator

Dificultate : patru stele.

Pregătire :
Pentru a obţine cele mai bune rezultate,fă această scamatorie într-o cameră unde există cărţi şi reviste.Înainte de a începe,alege o carte sau o revistă.deschide-o la pagina 9 şi memorează primul cuvânt.
PONT!
Pentru ca numărul tău să fie mai convingător,priveşte-ţi în ochi voluntarul,ca şi cum ai încerca să-i citeşti gândurile.
1.Anunţă-ţi prietenii că îi vei citi gândurile.Dă-i un creion,o hârtie şi un calculator pentru a face adunările.
2. a) Roagă-l să se gândească la un număr foarmat din patru cifre şi să-l scrie pe foaie.
b) Rearanjează cele patru cifre,pentru a forma un alt număr.Scrie-l şi pe acesta pe foaie.
c) Cu ajutorul calculatorului,scade numărul mai mic din numărul mai mare.
Scrie noul număr pe foaie.
d) Adună cele patru cifre ale noului numar.

3.Întreabă-ţi voluntarul dacă a obţinut o cifră sau un număr din două cifre.Dacă este un număr din două cifre,trebuie să le adune pentru a obţine o cifră.

4.Acum roaga-l pe prietenul tău să ia în mână cartea pregătită dinainte.Cere-i să o deschida la pagina care corespunde cu numărul final obţinut şi să memoreze primul cuvânt de pe acea pagină.
5.Prefă-te că te concentrezi pentru câteva clipe,apoi notează cuvântul pe o foaie de hârtie şi dă-i-o voluntarului tău.Cifra magică va fi,de ficare dată nouă,aşa că n-ai cum să dai greş!

0 Shares
3 comments
  1. Salut admine, Chiar de 2 zile am dat peste acest site, e foarte frumos, si mai ales numarul acesta…L-am incercat chiar functioneaza de minune. Bravo, esti un magician tare:)…

  2. Stiu acest site de mult timp dar nu credeam ca este cu asa multe articole.
    Bravo!Sunteti cei mai buni si mai astept articole.

  3. Este OK numarul, dar:)) exista o problema: daca voluntarul cand rearanjeaza numarul rezulta un numar mai mare decat primul si este imposibil de scazut din primul , deoarece va da un numar intreg, trucul nu va mai functiona.

Comments are closed.

You May Also Like