Cu cărţile pe faţă

0 Shares
0
0
0

Acest truc cere puţină concentrare,atât din partea ta,cât şi din partea voluntarului,dar va avea un mare impact în rândul publicului.

Recuzită :
– o masă
– un pachet de cărţi de joc

Dificultate : cinci stele.

1.Roagă-l pe voluntar să ţină pachetul de cărţi cu faţa în jos.

2.Întoarce-te cu spatele şi roagă-l să întoarcă între 10 şi 30 de cărţi.Trebuie să ţină minte câte cărţi a întors.

3.Voluntarul va avea acum două teancuri de cărţi unele pe faţă şi altele pe dos.Rămâi întors cu spatele şi roagă-l să amestece cărţile care sunt cu faţa în jos.Voluntarul poate ameste oricât de mult cărţile.

4.Voluntarul are acum un singur pachet de cărţi – dintre care unele sunt cu faţa în sus şi altele cu faţa în jos.Cere-i să îşi aducă aminte câte cărţi a împărţit la începutul scamatoriei,apoi să îmăpartă din nou acelaşi număr de cărţi.

5.Spune-i să numere câte cărţi din pachet se află cu faţa în jos,dar să nu îţi spună,pentru că îi vei citi gândurile şi vei ghici singur numărul acestora.

6.Întoarce-te din nou spre volunatrul tău şi ia în mână celălalt teanc.Numără în gând câte cărţi aşezate pe faţă se află în el.Dacă voluntarul tău ţi-a urmat corect indicaţiile,numărul de cărţi pe faţă din teancul tău va fi exact acelaşi cu numărul de cărţi cu faţa în jos din teancul lui.

7.Pune teancul tău pe masă,nu te grăbi,pentru a creşte suspansul,apo dezvăluie-le tuturor numărul.

0 Shares
1 comment
  1. si daca isi alege un numar impar atunci ce fac pentru ca numai iese trucul 😐 de exeplu 17 iese int-run pachet 9 si in altul 8:|

Comments are closed.

You May Also Like