Cum functioneaza legea atractiei?

0 Shares
0
0
0

Privita de unele persoane precum un mit, putini sunt cei care cred in legea atractiei si ii inteleg profunzimea. Dupa cum a scris Napoleon Hill in cartea sa intitulata “Think and Grow Rich”, “Gandurile sunt lucruri”, insa din pacate aceste cuvinte nu produc impactul meritat. De asemenea, persoanele care nu sunt familiarizate cu notiunea de manifestare o percep precum o expunere fara sens, ba chiar absurda.

Cu toate acestea, pentru o constiinta individuala de succes, expunere puternica este cea care contine cel mai pretios secret al vietii. Ce  este legea atractiei? Cum poate fi legea atractiei definita? Un principiul al legii atractiei este reprezentat de faptul ca cele ce se aseamana se atrag si faptul ca atragem ceea ce gandim.

Cu toate ca este foarte simpla, legea atractiei este dificil de inteles, iar conform acesteia gandurile pozitive atrag lucruri pozitive, iar lucrurilepozitive atrag lucruri pozitive.

Totul porneste de la un gand si ca dovada fratii Wright au reusit sa tranforme gandul de a zbura in realitate, asa cum Bill Gate a avut un gand cu privire la a face computerul sa fie usor de utilizat si accesibil tuturor si a reusit. Astfel, gandul sau s-a manifestat si este o dovada a faptului ca legea atractiei functioneaza.

Daca totul porneste de la un gand si legea atractiei joaca un rol important in manifestarea gandului, atunci un gand atrage ganduri similare si alti oameni cu ganduri similare, iar lucrul dorit de acele ganduri sunt exprimate in forma fizica.

Extrem de interesant este faptul ca la nivel de gand, lucrurile sunt doar energie intamplatoare care asteapta sa fie organizata. Cu toate acestea, gandurile sunt reale, asa cum electricitatea este reala, insa nu o putem vedea, dar stim ca exista. De asemenea, stim ca gandurile sunt reale, deoarce tot ce a fost inventat si creat in lumea fizica a inceput de la un gand. Totodata, manifestarea lucrului din planul invizibil in lumea fizica este realizata prin persistenta gandului.

Oamenii de stiinta ne invata ca intregul univers este alcatuit din energie, iar energia are frecvente. Gandurile sunt energie in forma sa primitiva, iar energia gandurilor emite frecvente asemeni antenelor radio, care emit frecvente.

Nivelul frecventei gandului determina tipul de manifestare fizica si circumstantele noastre, astfel incat frecventele joase ale gandului corespund expresiei fizice a frecventelor similare, in timp ce frecventele inalte ale gandului corespund lucrurilor, oamenilor si circumstantelor frecventelor similare.

Este important sa intelegem ca gandurile sunt la fel de reale ca orice lucru fizic, iar conform legii atractiei, tot ce avem in viata noastra am atras prin gandurile noastre si prin actiunile repetate. Astfel, putem considera ca suntem ceea ce gandim, iar cu cat ne gandim mai mult la un anumit lucru, cu atat forta noastra de atractie a lucrului respectiv este mai mare.

Asadar, noi atragem ceea ce este bine, dar si ceea ce este rau, ceea ce ne dorim si ceea ce nu ne dorim. Pentru a evita ca lucrurile pe care nu le dorim sa pe petreaca trebuie sa le ignoram si sa ne concentram pe cele pozitive si pe ceea ce dorim sa realizam.

Cu siguranta, legea atractiei ne poate schimba viata daca intelegem profunzimea ei si modul cum functioneaza, cat si daca credem in puterea gandului si in modul cum acesta se poate concretiza, pentru a capata o forma fizica.

Privirea are un rol foarte important atunci cand vine vorba despre atragerea atentiei partenerului droit. Despre acest fapt va invit sa cititi un articol cuprinzator pe http://bodygeek.ro/cat-de-importanta-este-privirea-si-care-este-impactul-acesteia-asupra-unei-persoane .

0 Shares
You May Also Like