Cum intretinem gentile de piele?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand avem genti piele e normal sa stim si cum sa le intretinem nu doar cum sa le purtam. A pata o geanta din piele e un lucru normal si se poate intampla oricui .

Scoatera petelor care apar pe gentile de piele poate sa fie riscanta si de aceea noi nu va recomandam sa faceti asta singuri acasa. E mai bine sa va adresati persoanelor ce se ocupa cu asta.

Pentru pete minore pe care puteti sa le scoateti singuri dorim sa va oferim cateva sfaturi de care veti avea in mod sigur nevoie. Testati de fiecare data pe suprafete mai putin vizibile sau deloc vizibile eventual in zona din interior.

Gentile care sunt facute din vinil ori din piele ecologica pot sa fie curatate cu apa si cu sapun. Cand curatati gentile de piele naturala va recomandam sa va aduceti aminte ca acestea au fost facute din pielea unui animal ce a fost viu odata.

Pielea trebuie sa respire si in cazul in care o sufocati cu solutii de curatat nepotrvite ori permiteti petelor sa se usuce sau sa se intareasca pielea se poate usca, poate crapa si poate sa isi piarda culoarea. Nu utilizati produse sintetice sau facute din petrol pentru a curata geanta.

Utilizati carpe cat mai moi si nu aspre care pot sa lase urme pe gentile din piele. E mult mai usor sa scoateti petele de pe gentile de piele care au fost curatate si intretinute periodic decat pe unele incarcate. In special manerul ori zonele care sunt atinse de maini se incarca cu grasime si aceasta grasime va atrage mizeria si praful.

Va recomandam sa stergeti in mod periodic geanta cu carpe inmuiate in apa si in sapun. Sunt si solutii care hidrateaza pielea si in general pot sa fie gasite la persoanele care vand articole de piele. Nu pulverizati solutii si nici macar apa pe piele.

Puneti pe un prosopel sau pe carpa moale si apoi pe suprafata gentii. Atentie la stiatiile si la liniile naturale din piele. Curatati in sensul lor si pe lungimea lor si nu perpendicular.

I cazul in care petele de pe genti sunt mari nu intrati in panica. In general ne confuntam cu doua tipuri de pete: cele umede si cele uscate.

O pata umeda e cauzata de produse care au apa si sunt mult mai usor de indepartat. Petele uscate sunt produse de ceara, lipici,ruj etc si se scot mai greu si de aceea e bine sa mergeti la profesionisti pentru a le scoate.

Pentru pete umede utilziati apa calda sau sapun. Utilizati apa calda ori la temperatura camerei si niciodata fierbinte.Stergeti usor fara sa frecati zona petru a nu efecta culorile. E mult mai usor sa scoateti petele de pe gentile de piele in momentul in care inca sunt proaspete.

Cea mai simpla metoda prin care puteti sa va asigurati ca aveti o geanta de piele cat mai curata e sa va asigurati ca aceasta geanta nu se va murdari.

Aveti gria unde lasati geanta in speacial cand sunteti la salonul de cosmetica.

0 Shares
You May Also Like