Cum sa fim senzuale?

0 Shares
0
0
0

A seduce… un lucru atat de subtil! Este destul de greu sa explicati acel ceva atat de imponderabil cum este farmecul personal. Senzualitatea este foarte importanta atunci cand sunteti interesate de angajari videochat.

Va prezentam mai jos cateva trucuri pentru a fi cu adevarat senzuale.

In primul rand vocea joasa este foarte importanta. Nu exista niciun barbat caruia sa ii displaca o voce cat mai sexy la telefon.

Farmecul va spori brusc atunci cand veti inlocui tonul strident cu un ton care are cateva octave mai jos. Puteti incepe vorbind rar si calm ulteiror coborati vocea incet fara a ajunge in cealalta extrema.

Naturaletea va va salva de fieacare data din toate situatiile. Nu va speriati pentru ca va veti obisnui cu timpul, dar orice inceput in general tinde sa fie dificil.

In cazul in care aveti o vocea prea joasa si prea groasa va trebui sa rdicati putin tonalitatea pentru a scoate sunetele mai calde si mai placute. In timp ce exersati acest lcuru veti descoperi si un fel de schimbare ciudata in gat.

Continuati sa exersati pana in momentul in care nu veti mai simti ca faceti efort. Schimbarea vocii este un efort destul de mare. Cu toate acestea nu va trece nerasplatit si nici neobservat. Pur si simplu va fi o prezenta agreabila pentru orice persoana.

In cazul in care doriti sa tineti nu barbat la distanta ar trebui doar sa mergeti cocosata. Nu va reusi niciodata sa va vada corpul si umerii. Postura corecta inspira in general demnitate sau siguranta de sine. Diferenta dintre femeile care merg tot timpul cu fruntea sus si cele care privesc mereu pe unde calca este coplesitoare.

Aspectul aristocrat si aerul mandru atrage multe priviri admirative chiar si atunci cand posesoara nu are si sange albastru.

Modul in care zambim, radem si ne exprimam multumitrea ori nemultumirea ne poate da un plus de farmec. Un ras mai strident este in general disgratios in special daca acesta e mai puternic decat rasul unui barbat si se poate remarca des la teatru in alte sali pentru spectacole ori la cinematograf. In egala masura rasul retinut va trada o persoana nesigura si complexata. Prin urmare va recomandam sa incercati sa gasiti un echilibru pentru modul in care ve exprimati starile.

Evitati sa va incruntati si sa ridicati des sprancenele ori sa strambati din nas. Nu veti face altceva decat sa va provocati riduri de expresie. Puteti sa inlocuiti toate aceste manifestari faciale cu vorbele potrivite. Pe langa faptul ca va imbunatatiti vocabularul puteti sa va prelungiti tineretea.

A fi prietena la catarama cu barbatii nu inseamna ca va si transformati intr-un barbat.

Multe femei care au crescut cu baietii au adoptat in mod inconstient o parte din gesturile lor fara sa realizeze cat de nepotrivite sunt aceste mici scapari. In cazul in care baietii va invita pe stadion asta nu inseamna in mod automat ca trebuie sa injurati, sa scuipati sau sa va manifestati nepotrivit iar daca sunteti jucatoare de fotbal, box sau rugby nu scoateti manierele de pe teren.

0 Shares
You May Also Like