Automatizarile pentru porti sunt excelente

0 Shares
0
0
0

Nu stiam ce sunt acelea porti batante si nu stiam nici ca posed asa ceva pana cand nu m-am interesat de posibilitatea de face imbunatatiri la poarta casei mele de la tara. De putin timp, primaria s-a hotarat sa asfalteze toate drumurile din comuna si m-am bucurat enorm, insa parca lipsea ceva.

Nu mai era asa convenabil sa deschid si sa inchid poarta manual. Cum spuneam, m-am interesat de cum as putea face poarta sa se deschida automat cand intru cu masina si am descoperit ca exista kituri de automatizari pentru porti batante, adica exact tipul de porti pe care il aveam eu la intrarea in curtea casei.

M-am documentat in legatura cu sistemele de automatizari pentru porti, deoarece am gasit pe internet tot felul de informatii despre beneficiile unui astfel de sistem, dar si despre cum il alegem si cum il instalam corespunzator.

Am concluzionat ca scopul utilizarii unui kit de automatizari pentru porti batante este sa iti faca viata mai usoara. Asta inseamna ca iti va oferi mai mult confort, dar si mai multa siguranta.

Cei care folosesc porti batante automatizate vor avea un control optim asupra accesului in curte, prin actionarea unui buton al telecomenzii sau prin folosirea telefonului mobil pentru controlul accesului.

Este atat de confortabil sa poti deschide poarta batanta din masina incat nici acum nu mi vine sa cred cat de usor este. Inainte de automatizarea portii, cand trebuia sa ies din curte cu masina, sau sa intru, nu prea aveam dispozitia necesara sa deschid poarta manual, mai ales ca am o poarta destul de grea. Si mai rau era cand aveam o masina in spate si trebuia sa intru in curte.

Drumul fiind ingust, soferul din spate trebuia sa astepte pana ma dadeam jos din masina sa deschid poarta. Acum nu mai este nevoie de nici un efort si nu mai exista nici o problema.

Nu am avut batai de cap la alegerea sistemuri de automatizare. Sunt disponibile sisteme pentru orice tip de poarta, insa conteaza anumite aspecte cum ar fi greutatea portii, dimensiunile portii si puterea motorului.

Cu un kit modern de automatizare porti asigura o functionare silentioasa, eleganta si fara griji. La intreruperea curentului electric se poate trece in modul baterii si este permisa deblocarea mecanica a portii.

0 Shares
You May Also Like