Cum sa imi triplez banii la pariuri sportive ?

0 Shares
0
0
0

O intrebare la care toti pariorii isi doresc un raspuns . Ei bine , eu tind sa cred ca am raspunsul la aceasta intrebare . Insa , inainte de a-ti prezenta pe larg teoria mea vreau sa iti fac cunostinta cu www.e-pariuri.ro . Acest site specializat in pariuri sportive iti pune la dispozitie biletul zilei , o selectie a celor mai bune evenimente sportive ale zilei .

Meciuri live , clasamente actualizate , un blog dedicat pariorilor si multe alte informatii utile poti sa gasesti numai pe E-pariuri.ro . Dupa cum spuneam cateva randuri mai sus , vreau sa iti prezint o metoda extrem de eficienta de pe urma careia poti inregistra un profit substantial la pariuri , tripland suma investita. Stiu ca pare inredibil insa o sa vezi ca matematic este posibil .

Probabil ai auzit pana acum de metoda de pariere Martingale , o metoda de pariere foarte renumita in randul pariorilor profesionsisti . Conform acestei metode trebuie sa pariezi pana inregistrezi un castig , insa , dupa fiecare piedere adaugi la suma ce urmeaza a fii pariata pierderile anterioare . Exista mai multe posibilitati de a juca Martingale , insa cea mai raspandita dintre acestea este pariul pe egal la meciurile de fotbal . Fotbalul este de departe cel mai pariat joc .

Se pariaza pe o echipa pana ce aceasta inregistreaza  un rezultat de egalitate . Pentru egal se ofera de regula o cota in jur de 3.50 . Daca este sa luam in seama statisticile , este foarte probabil ca ca o echipa ( in special una ce se claseaza in mijlocul clasamentului ) sa faca cel putin 4 egaluri de-a lungul unui campionat .

Pentru a reduce la minim posibilitatea aparitiei unui esec iti recomand sa analizezi statisticile din anii anteriori , statistici care au in vedere echipa pe care tu vrei sa mizezi .

In campionatul Poloniei , probabilitatea ca un meci sa se termine la egalitate este mult mai mare decat in alte campionate , sau cel putin asa stateau lucrurile in anii trecuti .

Si in campionatul din tara noastra se poate vorbi despre o probabilitate mare de egal in cazul unor echipe precum Petrolul , Otelul  sau FC Brasov .
Metoda Martingale mai poate fi jucata cu succes in campionatele din Italia ( prima divizie si a doua divizie ) si cele din Franta ( prima divizie si a doua divizie ) .

Incearca sa alegi o echipa care in ultimele doua-trei partide nu a inregistrat nici un rezultat de egalitate . Astfel , sansa ca sa se inregistreze un rezultat de egalitate in urmatoarele trei-patru partide este foarte mare .

Si nu uita sa adaugi la fiecare pariu pierderile anterioare , desigur , asta in cazul in care nu inregistrezi castig pana la momentul respectiv .

Iata cum  trebuie sa actionezi daca vrei sa utilizezi metoda de pariere Martingale pe egal :

•    Pasul1 – dupa cum spuneam incepi de la o miza de 10 lei . La o cota  de 3.20 ( sa nu alegem chiar 3.50 ) inregistrezi un castig de 22 lei , insa pariul este necastigator . Cum actionezi in continuare ?
•    Pasul 2 – pentru ce-l de-al doilea pariu mizezi 20 lei . La o cota de 3.20 inregistrezi un castig de 64 lei si un profit de 34 lei , avand in vedere ca pana la acest moment ai pariat 30 lei ( 10 lei + 20 lei ) . Cum procedezi daca inregistrezi un alt esec ?
•    Pasul 3 – pariezi in continuare , de aceasta data suma mizata va fii 40 lei . Avand aceeasi miza de 3.20 poti sa inregistrezi un profit de 58 lei la un castig de 128 lei . Pierzi si de aceasta data .
•    Pasul 4 – de aceasta data pariezi 80 de lei si inregistrezi un nou esec . Important este sa ai un buget cat de cat acceptabil si multa perseverenta .
•    Pasul 5 – ajungi sa pariezi 160 lei ( pana in acest moment ai pariat 310 lei ) . La o astfel de miza poti sa inregistrezi un profit de 202 lei si sa acoperi pierderea de 310 lei .

Cred cu tarie ca poti sa inregistrezi castig atat timp cat alegi corect echipa pe care vrei sa mizezi . Dupa ce ai inregistrat castig trebuie sa gasesti o alta echipa , nu poti continua sa pariezi pe aceeasi echipa . Si pe a  doua echipa pariezi dupa aceleasi criterii ca si in primul caz , pornind de la miza initiala de 10 lei .

Trebuie sa ai mare rabdare pana inregistrezi castig , avand in vedere ca sunt maxim doua partide pe saptamana .

0 Shares
You May Also Like