Tratamente faciale la salon sau tratamente faciale acasa?

0 Shares
0
0
0


Cele mai mari avantaje oferite de saloanele de infrumusetare

Sunt foarte multe persoane care renunt sa viziteze un salon infrumusetare si aleg sa apeleze la tratamente pe care le pot face acasa, fara sa se gandeasca la cat de mult pierd din cauza un astfel de decizii.

Vizitele efectuate la saloanele de infrumusetare nu ar trebui sa fie considerate drept momente rezervate doar pentru petreceri sau alte evenimente importante. Iata o serie de beneficii pe care le vei obtine doar intr-un salon si pe care iti este imposibil sa le obtii acasa oricat de mult ti-ai da interesul.

Cosmetice profesionale disponibile cu circuit inchis

Stiai ca, la fel ca si in cazul anumitor produse farmaceutice, exista si produse cosmetice disponibile cu circuit inchis? Anumite tratamente faciale sunt disponibile doar saloanelor iar publicului larg ii este imposibil sa le cumpere.

Sunt anumite companii care vand doar cantitati mari ceea ce inseamna ca nu vei putea accesa un astfel de tratament pentru ca iti va fi imposibil sa cumperi o tona de cutii de crema si nu vei avea ce sa faci cu ele. Tratamentele faciale disponibile in magazine sunt de buna calitate insa de cele mai multe ori nu se compara cu cele pe care le gasesti la salon.

Aparate pe care nu le ai acasa

Anumite aparate sunt de asemenea inaccesibile sau nu sunt suficient de fiabile pentru a le avea acasa. Spre exemplu, statiile de masaj, care implica masarea anumitor zone ale corpului si alte fetei cu diverse capete in diverse forme sunt mari, vin insotite si e masa de masaj sau de scaun, dupa caz si sunt extrem de scumpe.

Prezenta lor intr-un salon este justificata doar de faptul ca aparatul isi acopera pretul si produce profit, datorita cererii mari, insa daca il ai acasa isi va acoper costul probabil in zeci de ani.

Experienta de a utiliza mai multe aparate de infrumusetare

Un alt avantaj la fel de important este experienta de a utiliza anumite aparate. Este foarte posibil ca atunci cand iti cumperi cea mai performanta placa de par, care vine insotita de mai multe accesorii sa nu stii sa le folosesti corect, chiar daca citesti instructiunile de utilizare.

In momente de genul acesta risti sa iti strici parul si sa deteriorezi si aparatul. Retine ca in saloanele de infrumusetare lucreaza persoane cu experienta care au mai folosit astfel de produse, care au practicat pe ele si pe capete de manechin inainte de a incepe sa lucreze pe clienti, ceea ce inseamna ca stiu exact cum sa le utilizeze fara sa iti faca rau.

Experienta cu mai multe situatii specifice

Daca de exemplu te confrunti cu tenul gras, este foarte posibil sa nu stii ce tratament ar trebui sa alegi si este foarte important sa iei in calcul toate variantele.

Vei face mai multe experimente pe tine care probabil vor inrautati situatia in loc sa te ajute. Mergand din prima la salon, specialistii vor sti exact cum sa aleaga tratamentul potrivit pentru tine, care sa te ajute sa obtii tenul perfect.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…
Diferența între orteză și proteză

BlogDiferența între orteză și proteză

Ortozele și protezele sunt două tipuri de dispozitive medicale utilizate pentru a îmbunătăți funcția sau a înlocui părți…