Cele mai bune 3 magazine online pentru constructii

0 Shares
0
0
0

Astazi vrem sa va prezentam ideile noastre al celor mai bune magazine online specializate in vanzarea materialelor de constructie pe care le-am testat atat navigand direct pe site-urile lor, cat si punandu-le la incercare contactand serviciul de asistenta si plasand o comanda incognito.

Acestea sunt companii care au utilizatori tinta foarte diferiti, de la profesionisti la pasionati, si care se ocupa de toate categoriile principale de produse ale constructiilor; ofera o mare fiabilitate din punct de vedere al competentei si al serviciului clienti, prin metode diferite, dar la fel de eficiente cand vorbim despre distributie si livrare.

Dar sa nu mai pierdem timpul si sa trecem in revista cele mai bune trei site-uri de comert electronic pentru constructii:

 Leroy Merlin

PRO:

 • Leroy Merlin este un site specializat si in vanzari online, iar sortimentul de produse este cu adevarat variat. Este dificil sa nu gasesti un produs, chiar daca ceea ce cauti nu este tocmai specific;

 • Preturile sunt foarte competitive, iar promotiile de sezon sunt interesante, replicandu-le pe cele ale punctelor de vanzare traditionale, raspandite practic peste tot! Prin urmare, serviciul de comanda si colectare online in magazin este convenabil;

 • Site-ul este clar, mai putin procedurile de inregistrare si modificarea ulterioara a datelor si anularea acestora.

CONTRA:

 • Serviciul de livrare la domiciliu este excesiv de costisitor si dureaza prea mult. Adesea, materialele enumerate pe site nu sunt disponibile pentru colectare directa in magazin, dar se dovedeste doar cand ajungeti la fata locului;

 • Asistenta este practic inexistenta: serviciul de telefonie se face doar prin centrala automata in timp ce raspunsurile pe care le-am obtinut cu minutiozitate asupra produselor pe care am vrut sa le testam s-au dovedit a fi gresite.

Bricodepot

PRO:

 • Asemenea magazinului Leroy Merlin, sortimentul de produse este impresionant, la fel si preturile. Este ceea ce se asteapta de la un lant mare.

CONTRA:

 • Site-ul web este prea static si complicat pentru a gasi produsele cautate, sufera adesea incetiniri excesive;

 • Costurile propuse pentru expedieri sunt destul de ridicate, iar calendarul nu permite o flexibilitate foarte mare a livrarii.

 Rosolar Shop

PRO:

 • Produse calitative, la un pret bun;

 • Posibilitate retur in 14 zile conform legii in vigoare din Romania;

 • Garantia produselor asigurata de producatori de prestigiu – produse 100% originale;

 • Livrare prompta prin curierat rapid sau flota proprie – in functie de zona.

CONTRA:

 • Isi desfasoara activitatea de montaj echipamente de instalatii in special in Bucuresti si judetele Ilfov si Arges, dar pentru celelalte zone din tara sunt dispusi sa discute punctual in functie de distanta si complexitatea lucrarii.

Nota

Optand pentru unul dintre aceste magazine online, vei aprecia pe deplin tot ce vei primi din punct de vedere al calitatii. Pe de alta parte, aceste optiuni propun si o gama variata de produse, iar acest lucru inseamna ca va fi foarte usor sa gasesti exact ceea ce te intereseaza.

Daca v-a placut clasamentul nostru, sau v-a fost de ajutor atunci cand ati decis sa va actualizati locuinta, va rugam sa-l distribuiti si sa ne spuneti care a fost experienta dumneavoastra cu aceste magazine.

0 Shares