Cele mai bune idei pentru o casa in perfecta ordine

0 Shares
0
0
0

Puteti folosi o naveta bere pentru a depozita sticlele pe care nu le folositi dar de care inca mai aveti nevoie. Nu este greu deloc sa faceti asta si in plus, daca intoarceti naveta invers si o acoperiti cu ceva o puteti transforma cu usurinta in scaun.

Cutiile din plastic pentru depozitare sunt o solutie si in plus, le poti pune sub pat. Daca acest gest vi se pare copilaresc atunci probabil ca este cazul sa va ganditi la o alta solutie. Este momentul sa luati in considerare o piesa de mobilier atractiva, adulta, cu o multime de spatiu de stocare si un stil suficient pentru a fi lasat in aer liber si ​​chiar laudat. Puteti opta pentru unul care evita aspectul ieftin al articolelor din tabla in favoarea constructiei utilizand lungimi diferite de placi pentru depozitare. Apoi, puteti sa-i scoateti din cutiile de plastic din locul si sa le puneti undeva in spatii de depozitare elegante.

Construiti o cutie de depozitare pentru a o pune intr-un loc perfect pentru a stoca obiectele esentiale.

Umbrelele umede si hainele de ploaie umede pot distruge podelele din lemn de esenta tare si va pot pata cele mai bune covoare. Aveti nevoie de o zona de oprire chiar in interiorul usii, unde toata lumea poate lasa vremea in urma.

Puteti pune un stativ de scurgere in hol, construit din placaj, panouri cu rafturi si mulaje stratificate, care este o garnitura perfecta, completata cu un raft deschis  in partea de sus, cu carlige de agatare si cu o lada flip-top pentru a va face casa mai primitoare, chiar protejand-o de uzura.

Taburetii au numeroase utilizari, servind ca scaunel suplimentar, o odihna pentru picioare sau chiar o masa de cafea atunci cand o tava este asezata pe partea superioara. Versiunile cu spatiu de depozitare sub capac, precum numeroase modele foarte frumoase, sunt locul perfect pentru a pastra paturile sau pentru a stoca carti. Personalizati tapiteria pentru a se potrivi cu decorul sau nevoile dvs. de uz casnic: alegeti un material rezistent la pata pentru animalele de companie si copii, sau piele de caprioara pentru o senzatie fina. Puteti varia inaltimea si stilul picioarelor pentru a completa mobilierul existent.

Daca ati cumparat un mic raft pentru sticle de vin si pare totusi neinspirat, suntem de acord cu voi. Modelele de sarma par ieftine comparativ cu versiunile din lemn. Ce trebuie sa faca un iubitor de vinuri? Puteti folosi lemn sau placaj pentru a face un raft pentru sticlele de vin sau puteti opta pentru modele interesante si unice.

Doriti sa ascundeti inteligent televizorul mare cu ecran plat pe care l-ati instalat in fata? Puteti! Ascundeti-l in spatele unui dulap frumos prevazut cu usi bifold, asa cum fac foarte multe persoane. Cu un cadru simplu si usile bifold, un astfel de dulap este usor de asamblat si costa mult mai putin decat omologii sai cumparati in magazin.

Sunt doar cateva idei care merita luate in calcul pentru o mai buna organizare.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…