Cum sa ai o casa zen in cativa pasi simpli?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre se vorbeste tot mai mult despre wellness, se discuta foarte mult despre terapie, despre meditatie, despre auto – cunoastere si tehnici de relaxare, iar acest lucru este si normal, pentru ca traim momente in care avem mare nevoie de putin ZEN in viata noastra.

In cazul in care vrei sa ai o casa ZEN, dar si cum o poti decora in acest stil, in continuare vei putea sa acumulezi cat mai multe informatii referitoare la acest aspect.

In primul rand, este foarte important sa iti decorezi astfel locuinta, pentru ca din ceea ce se poate observa, pare sa fie din ce in ce mai dificil sa iti poti gasi linistea interioara. Tocmai de aceea trebuie sa te simti cat mai linistit acasa, si sa te poti relaxa cat mai bine.

In primul rand, ar trebui sa iti indrepti atentia spre culorile neutre atunci cand vei dori sa iti decorezi astfel locuinta. Albul, griul, nuantele de bej, nude sau marourile deschise sunt culori de baza in acest stil, si iti pot oferi o stare de calm si de relaxare.

Plus de asta, daca vei opta pentru o asortare ton in ton, te vei putea bucura de continuitate si armonie. Vei putea sa iti indrepti atentia spre Glamio.ro, pentru ca acolo vei gasi mai multe elemente decorative si elemente de decoratiuni interioare, cum ar fi decoratiunile metalice, care se pot incadra perfect acestui stil.

Va trebui sa iti indrepti atentia in ceea ce priveste covoarele, spre acele covoare din lana sau din bumbac, datorita faptului ca acestea nu au in component lor fibre sintetice, si te vor putea duce mult mai aproape de natura.

Plus de asta, te vei bucura de o senzatie mult mai placuta atunci cand vei pasi pe ele. Ar fi ideal daca ai cumpara covare care sa vina in ton cu nuanta parchetului din lemn natural.

Tesaturile usoare trebuie sa reprezinte si ele o parte foarte importanta a decorului, iar aici ar fi ideal sa iti indrepti atentia spre tesaturile natural. Husele sau cuverturile, perdelele sau draperiile, trebuie sa fie fluide si confortabile, pentru ca astfel vei avea o senzatie placuta cand vei fi acasa.

Obiectele de mobilier pe care le vei alege, ar fi bine sa fie cat mai simple si mai naturale, fara elemente sau ornamente complicate. Ai putea alege doar ceva decoratiuni din bronz de exemplu, sau decoratiuni metalice, care sunt simple si de bun gust, si care iti vor oferi si ele un oarecare plus de relaxare.

Patul ar trebui sa fie asezat langa o sursa de lumina naturala cum ar fi fereastra, cuverturile pentru pat ar trebui sa fie cat mai simple, iar alte accesorii precum noptiera sau fotoliul ar trebui sa fie cat mai simple, pentru a nu oferi senzatia unei incaperi pline.

Peretii ar fi ideal sa ii pastrezi simpli, fara tablouri, tapete sau alte elemente.

Ai putea opta chiar si pentru un ghiveci cu flori, sau chiar pentru doua, pentru ca asa vei avea in propria ta locuinta, coltul verde, care este o portie importanta de relaxare si de oxigen.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…