Cum sa prelungesti viata saltelei tale gonflabile?

0 Shares
0
0
0

Te-ai intrebat vreodata care este obiectul cel mai versatil pe care il detii, ori daca ii acorzi destul atentie, astfel incat sa fie cat mai mult timp alaturi de tine? Ei bine, daca nu ai facut-o, gandeste-te acum, oare care este produsul din debara pe care te pozi baza intr-o multitudine de situatii, acel ceva la care apelezi oricand si care te ajuta sa te bucuri de concedii, vacante, petreceri in pijamale si picnicuri.

Daca e nevoie de indicii, afla ca, oamenii folosesc acest produs atunci cand se decid ca vor merge intr-o excursie, atunci cand isi propun sa aiba o zi linistita in care sa stea relaxati si confortabil la piscina, atunci cand merg la cei mai buni prieteni sa ramana peste noapte ori cand au chiar ei insasi multi musafiri si se lasa cu un sleepover pe cinste!

DA! Ai ghicit! Daca te-ai gandit ca acest obiect multifunctional si mult laudat este chiar draga ta saltea gonflabila, ai avut dreptate! Avantajele unei astfel de saltele gonflabile sunt foarte cunoscute si chiar mai sus mentionate, acest obiect fiind intr-adevar unul de care ne putem folosi cu succes, oricand  si oriunde vom avea nevoie.

Fie ca folosim o saltea gonflabila Intex pentru uzul propriu, fie ca este nevoie de aeasta pentru a ne gazdui musafirii ramasi peste noapte ori pentru orice alta activitate, in timp, din pacate, aceste acitvitati isi lasa usor,usor, amprenta peste suprafata exterioara a saltelei.

Iata cateva tips&tricks de ingrijire si de prelungire a vietii saltelei tale gonflabile, astfel incat sa te poti bucura de ea cat mai mult timp posibil:

  1. Precautia! Aceasta este cea mai buna si eficienta metoda de protectie a saltelei. La ce se refera? Ei bine, in anumite situatii, precum sunt petrecerile in pijamale, mersul la picnic, in camping, ori escapadele la padure, salteaua poate fi protejata in prealabil de eventualele accidente si pete ce pot survenii pe parcursul zilei, aplicand peste produs o husa de saltea sau un cearsaf, de preferat impermeabile.
  2. Atentia la instructiuni! De multe ori, atunci cand achizitionam diverse produse, primele lucruri aruncate sunt ambalajul si instructiunile de utilizare si manevrare in siguranta a acestora. Acest lucru, in ceea ce priveste o saltea gonflabila este complet gresit.

Trebuie sa se citeasca cu atentie toate disclaimerele si avertizarile precum si sfaturile de utilizare, astfel incat sa prelungim cat mai mult viata produsului nostru. De exemplu,  oricat de mare ar fi gradul de murarire al saltelei, nu trebuie niciodata sa o bagati la curatat intr-o masina de spalat, acest mod este cea mai rapida cale spre  deteriorarea permanenta  si remediabila a saltelei

  1. Utilizati cu atentie produsele de curatare! Exista nefericitele cazuri in care, desi salteaua a fost protejata cu husa, in timp, au aparut diverse pete si impuritati la nivelul saletei, iar acestea nu pot fi eliminate decat, cu atentie, manual.

In general, pentru curatarea murdariei acumulate,  va fi necesara doar o carpa umeda, moale, cu care se va sterge usor pata, aplicand solutii special destinate acestor actiuni. Aplicand detergenti si substante abrazive, suprafata saltelei se va degrada vizibil. De asemenea, curatarea trebuie efectuata cu atentie, fara a se freca agresiv pata.

  1. Curata impuritarile ,, invizibile”. Desi petele vizibile au fost eliminate, in interiorul saltelei cu siguranta se vor acumula in timp nenumarate bacterii si acarieni. Acestia pot fi indepartati prin aspirare, cu un aspirator care in mod evident nu are perie in capatul de curatare, pe care sa il trecem usor, fara apasare peste suprafata saltelei.
0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…