Piscinele ingropate si supraterane, ce alegem?

0 Shares
0
0
0

Piscinele reprezinta un prilej de distractie si de relaxare mai ales atunci cand sunt amenajate chiar in spatele casei dumneavoastra.

Insa cu toate acestea, inainte de a trece efectiv la cumparaturi este necesar sa cunoastem cativa factori care tin de durata de construire, durata de viata, precum si de factori ce tin de siguranta piscinei pentru a preveni accidentele mai putin grave precum si pe cele mortale.

Asadar, durata de constructie difera considerabil in functie de tipul de piscina de vanzare, astfel incat o piscina supraterana poate sa fie montata si in doar cateva ore, pe cand o piscina ingropata poate sa dureze si cateva luni pana cand sa fie complet montata.

In ceea ce priveste piscinele ingropate, durata de constructie difera in functie de materialul din care sunt construite.

Asadar avem piscinele ingropate de vanzare cu un interior din vinil sau din liner care pot sa dureze intre 1 saptamana si 3 saptamani, 2 saptamani pentru piscinele din fibra de sticla si pana la 4 luni durata pentru piscinele din beton.

La capitolul durata de viata, trebuie sa stim faptul ca piscinele supraterane au in general o durata de viata de pana la zece ani de zile, iar uneori chiar si mai mult.

Piscinele supraterane din liner trebuie sa fie inlocuite dupa aproximativ opt ani de zile, iar aceasta perioada este direct dependenta de utilizarea, ingrijirea precum si clima in care este amplasate.

In cazul piscinelor ingropate, acestea au o durata de viata semnificativ mai mare. Ca si la piscinele supraterane, si la cele ingropate linerul trebuie inlocuit dupa zece ani, iar cel mai durabil este piscina ingropata din beton, care are un bazin de inot foarte durabil si o durata de viata de cativa zeci de ani.

In ceea ce priveste siguranta unei piscine de vanzare, ar trebui sa stiti ca este factorul pe care oamenii il trec cel mai rapid cu vederea de cele mai multe ori, desi este la fel de important precum ar fi pretul unei piscine de vanzare.

Pentru copiii mici, o piscina supraterana care se afla amplasata intr-o locatie protejata prin incuietori sau prin porti este mult mai sigura decat o piscina ingropata fara nicio masura de protectie.

Insa si piscinele de vanzare ingropate pot fi la fel de sigure daca se folosesc tehnologii precum ar fi alarma de la poarta, incuietoare, senzori infrarosu sau camere video, insa asa cum am precizat deja, proprietarii de case de regula ignora aceste metode de precautie, si din pacate, de multe ori ajung sa regrete acest lucru.

In concluzie, piscinele de vanzare fie ca sunt ingropate sau supratarene reprezinta cu siguranta un mod unic si inedit de relaxare prin care putem sa ne petrecem timpul liber acasa cu familia sau cu prietenii.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…