Buzunarul

0 Shares
0
0
0

Pentru această scamatorie vei avea nevoie de o haină cu buzunare laterale.De asemenea,trebuie să înveţi un nou număr de prestidigitaţie.

Abilităţi :
– memorarea
– prestidigitaţia

Recuzită :
– o haină

Dificultate : şase stele.
Pregătire :
Înainte de a apărea în faţa spectatorilor tăi,ia oricare două cărţi din pachet şi ascunde-le în buzunarul drept al hainei.

1.Dă-i voluntarului tău cărţile rămase în pachet.Cere-i să le amestece,ia trei cărţi de deasupra şi pune-le pe masă,cu faţa în sus.

2.Spune-i voluntarului să aleagă în gând una dintre cărţi.
3.Acum ia cele trei cărţi de pe masă.Ţine minte ordinea lor şi pune-le în buzunarul din dreapta al hainei,având grijă să le aşezi separat de cele două cărţi ecrete care se află deja acolo.


PONT!

Trucul îţi va iesi mult mai uşor dacă haina ta are buzunarele largi.Astfel vei avea destul loc să faci numărul de prestidigaţie.
4.Cere-i voluntarului să se gândească la cartea aleasă.Anunţă-l că urmează să îi citeşti gândurile.După câteva momente,spune-i că te-ai gândit care ar putea fi aceasta şi că vei scoate celalalte două cărţi.
5.Bagă mâna în buzunar şi scoate cele două cărţi secrete,păstrând cărţile alese de voluntar neatinse,în buzunar.Aşază-le pe masă,cu faţa în sus.

6.Roagă-l pe voluntar să spună ce carte a ales.După ce a făcut acest lucru,bagă mâna în buzunar,numără până la cartea corectă şi scoate-o afară.Dificultatea constă în viteza şi uşurinţa cu care trebuie făcută scamatoria,pentru a nu părea că numeri cărţile în buzunar.Va trebui să exersezi puţin.

0 Shares
You May Also Like