Cand este necesar sa reparati acoperisul locuintei?

0 Shares
0
0
0

Pe parcursul timpului, acoperisul sufera numeroase schimbari, tocmai din cauza diferitelor fenomene la care este supus, printre care cele mai frecvente sunt ploile abundente sau zapezile puternice ce testeaza rezistenta acoperisului.

Cu toate acestea, o data cu trecerea timpului, veti vedea ca acoperisul va incepe usor, usor sa cedeze, fiind nevoie sa apelati la o echipa care sa se ocupe de reparatiile acestuia. De aceea, in articolul de astazi va vom prezenta semnele care ilustreaza clar ca trebuie sa apelati la o echipa care sa va repare acoperisul. Haideti sa le descoperim impreuna!

Aparitia mucegaiului la nivelul sarpantei

In cazul in care acoperisul dumneavoastra este fixat pe o sarpanta din lemn, aparitia mucegaiului este un fenomen normal, ce apare dupa o lunga perioada de timp de expunere la umezeala. O data cu aparitia mucegaiului, veti vedea ca rezistenta lemnului va incepe sa fie din ce in ce mai scazuta, astfel ca, in cazul in care nu interveniti in timp util, sunt sanse foarte mari sa se ajunga chiar si la prabusirea acoperisului.

De aceea, in cazul in care observati ca lemnul sarpantei a gazduit si putin mucegai, aparut din cauza umezelii extreme, va recomandam sa apelati cat mai repede la o echipa de profesionisti, care sa rezolve problema.

Infiltratii de apa din cauza sistemului de invelitori

Infiltratiile de apa sunt semne foarte des intalnite in randul locuintelor cu un sistem de invelitori nu foarte bine realizat. In cazul in care observati astfel de evenimente neplacute, este semn clar ca ar trebui verificata tigla folosita pentru acoperis.

Desi exista situatii in care problema poate fi rezolvata foarte usor, exista si situatii in care este necesara inlocuirea completa a tiglei, in special atunci cand trecerea timpului isi spune cuvantul asupra aspectului acesteia. In acest caz, tot ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti tigla aleasa, iar problema va fi rezolvata fara doar si poate.

Desprinderea burlanelor

Un alt semn care ilustreaza clar ca trebuie sa apelati la o echipa care sa va repare acoperisul este desprinderea burlanelor, un eveniment destul de des intalnit in cadrul sistemului pluvial.

De-a lungul timpului, o data ce elementele sistemului incep sa se degradeze, burlanele vor incepe usor, usor sa nu mai fie bine fixate, astfel ca se poate ajunge si la astfel de situatii mai putin placute. De aceea, in cazul in care observati degradari la nivelul sistemului pluvial, nu ezitati sa apelati la o echipa de profesionisti, care sa se ocupe de acoperisul dumneavoastra.

La finalul articolului…

Pentru a va bucura de acoperisuri rezistente, care sa completeze frumos aspectul intregii locuinte, nu ezitati sa achizitionati tigla ceramica din Iasi, material recunoscut pentru calitatea sa. De ce sa alegeti tigla ceramica din Iasi?

Tocmai datorita rezistentei sale dovedite de-a lungul timpului, indiferent de situatiile la care a fost supusa. Aceasta rezista zeci de ani, fiind o investitie pe viata. In plus, alaturi de compania Dogav Group puteti beneficia de preturi atractive, astfel incat locuinta dumneavoastra sa detina un acoperis spectaculos, dar si durabil.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…