Cand si cum isi curata bucurestenii interiorul masinii?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca toti cei care locuiesc in mediul rural, acolo unde strazile nu sunt asfaltate, trebuie sa isi curete zilnic masinile, sau cel putin de doua – trei ori pe sapatamana, pentru a avea un interior curat.

In schimb, atunci cand discutam despre cei care locuiesc la orase, in mod special despre locuitorii capitalei, acestia pot alege sa isi curete mai rar interiorul masinii, iar in cele ce urmeaza vom discuta despre cand si cum isi curata bucurestenii interiorul masinii.

Exista in primul rand soferi care locuiesc in capitala si care nu pun foarte mare pret pe masina, asa ca o curata destul de rar la interior.

Exista in schimb si bucuresteni pentru care curatenia din masina este sfanta, asa ca saptamanal acestia aleg sa curete interiorul masinii. Exista aici soferi pasionati in capitala care aleg sa curete interiorul masinii in timpul liber, in parcarea din fata blocului.

Aceasta practica poate fi una avantajoasa pentru ei, dat fiind faptul ca nu mai platesc pentru a le fi curatata masina la interior. Folosind un aspirator pentru a aspira tot praful de pe mochete, scaune, chiar si plafon sau portbagaj, bucurestenii isi pot curata in fata blocului masina.

Apoi, acestia pot sa foloseasca solutii pentru curatarea tapiteriei, iar astfel isi vor curata perfect tapiteria.

Exista si bucuresteni care zi de zi sau saptamanal circula in afara capitalei, iar unii dintre acestia ajung in diferite comune din apropierea capitalei, iar acolo strazile nefiind asfaltate si praful fiind mare, avand geamul deschis, sau chiar si deschizand usa pentru a cobori sau pentru a urca in masina, patrunde praful in interior.

Ei bine, acestia in cazul in care tin la curatenia din masina, cu siguranta vor trece pe la o spalatorie auto pentru o spalare interior – exterior a masinii, sau vor opta pentru serviciile unei firme de curatare tapiterie auto Bucuresti.

Cei care aleg sa isi curete interiorul masinii la o firma care presteaza servicii de acest gen, cu siguranta sunt inspirati, pentru ca acolo specialistii dispun de cea mai buna aparatura si de cele mai bune solutii pentru curatare.

De exemplu, dupa ce se scutura mizeria de pe covorasele masinii, specialistii folosesc aspiratoare profesionale pentru aspirarea mochetelor, a tapiteriilor sau a plafoanelor, plus pentru a aspira portbagajele masinilor.

Dupa ce specialistii se vor ocupa de aspirarea masinilor, acestia vor incepe sa foloseasca solutii speciale pentru a curata mochetele masinilor, dar si tapiteriile acestora, cu scopul de a le face luna si bec.

Cei care merg sa isi curete astfel masina, vor observa ca si bordul le va fi sters de praf, si va fi dat cu silicon de bord profesional, iar ceasurile din bord vor fi curatate cu solutie speciala.

Volanul masinii, schimbatorul de viteze si toate materialele plastice din interior vor fi deasemenea curatate de catre specialisti.

Asadar, bucurestenii pot alege sa isi curete masinile in fata blocului, sau pot alege sa opteze pentru serviciile unei firme care curata interioarele masinilor, si vor beneficia de servicii de cea mai buna calitate.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…
Cum alegeti o masina?

AutoCum alegeti o masina?

Indiferent ca vreti sa apelati la inchirieri autoturisme sau vreti sa va cumparati o masina trebuie sa determinati…