De ce este indicat sa iti duci masina la reprezentanta la service?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care intentionezi sa iti cumperi un autoturism, cu siguranta ar fi indicat sa te orientezi spre o marca germana, daca iti doresti o masina de cea mai buna calitate.

In acest sens, ai putea sa te orientezi spre un model de la BMW, iar in functie de buget vei putea sa iti cumperi fie un model nou de la BMW, fie un model second hand de la acelasi mare producator auto.

In conditiile in care iti cumperi un model nou, cu siguranta probleme cu masina nu vei avea o perioada de timp. Vei merge cu ea in reprezentanta service Bmw doar pentru revizii si cam atat.

In schimb, in conditiile in care iti cumperi un autoturism second hand de la BMW, cu siguranta trebuie sa ai foarte mare grija de masina.

De ce? Pentru ca autoturismele BMW au preturi piperate, iar piesele autoturismelor marca BMW sunt deasemenea scumpe si foarte scumpe.

Ei bine, in cazul in care alegi sa iti cumperi un autoturism de la BMW second hand, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti verifici masina intr-un service BMW.

Aceasta este fara doar si poate cea mai inteleapta idee, in conditiile in care in cadrul unui astfel de service auto lucreaza numai mecanici specializati in reparatii BMW.

Mecanicii auto care lucreaza intr-un service BMW sau cei care lucreaza in cadrul unei reprezentante BMW, vor depista rapid daca masina pe care ai de gand sa o cumperi are ceva defectiuni.

Cu siguranta nu iti vei dori sa iti cumperi un model de la acest producator si sa trebuiasca apoi sa fie nevoie sa inlocuiesti rapid volanta sau vibrochemul masinii. Aceste piese cu siguranta te vor costa o gramada de bani. Deci, este indicat sa verifici bine masina inainte sa o cumperi.

Apoi, trebuie sa le ceri specialistilor de la service sa efectueze si o diagnoza a masinii, iar in acest fel vei stii daca totul este sau nu in regula cu masina. In acest fel vei afla si daca numarul kilometrilor din bord este real, si vei afla totodata si daca reviziile au fost facute la schimb sau nu.

Toate aceste detalii sunt extrem de importante, asa ca trebuie sa tii cont de ele, si sa te duci cu masina in service inainte de a o cumpara.

Este adevarat si faptul ca persoana care urmeaza sa cumpere masina de regula plateste verificarea, deci vei fi bun de plata in acest sens, insa trebuie sa privesti partea pozitiva, si anume ca daca vei face acest lucru vei stii sigur ca ai ales o masina buna si in stare perfecta de functionare.

In caz contrar, vei putea fi pacalit de vanzator, mai ales daca iti cumperi masina de la o persoana fizica (bisnitar auto mai exact), iar astfel sansele de a avea apoi multi bani de investit in buna functionare a masinii sunt foarte mari.

Asadar, intr-un service BMW poti merge cu masina si pentru a o testa inainte sa o cumperi, dar poti merge si pentru a fi reparata daca este cazul.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…
Cum alegeti o masina?

AutoCum alegeti o masina?

Indiferent ca vreti sa apelati la inchirieri autoturisme sau vreti sa va cumparati o masina trebuie sa determinati…