Care sunt cele mai fiabile pompe submersibile?

0 Shares
0
0
0

Piata pompelor submersibile si a hidroforelor este una din ce in ce mai populata, iar competitia este una cu adevarat acerba. Practic nu este greu sa gasesti cele mai fiabile pompe submersibile, insa si acestea trebuie studiate indeaproape pentru a alege ce anume ne este mai potrivit.

Tocmai de aceea incercam in cele ce urmeaza sa facem o scurta recenzie a unor pompe submersibile cunoscute deja de catre toata lumea si anume gama de pompe submersibile Panelli.

De ce sa alegem pompe submersibile Panelli? Raspunsul este foarte simplu si prin acesta putem intelege mult mai multe lucruri cu privire la aceste produse. Gama de pompe submersibile Panelli isi are provenienta in Italia si reprezinta varful de lance in acest domeniu.

Pe langa faptul ca sunt cele mai fiabile pompe submersibile, acestea sunt si unele dintre cele mai rezistente, fiind recunoscute deja pentru o caracteristica speciala, si anume rezistenta crescuta la nisip. In vreme ce alte tipuri de pompe submersibile prezinta o rezistenta la nisip de circa 150 g/ mc, aceste pompe submersibile Panelli au o rezistenta de pana la 300 g/ mc.

De ce este importanta aceasta valoare a rezistentei la nisip? Rezistenta la nisip este cea care poate proteja ansamblul impotriva coroziunii. In cazul celor mai fiabile pompe submersibile, precum cele din gama Panelli, vorbim despre un principiu inovativ de functionare si anume cel al folosirii unor palete flotante din policarbonat, ce faciliteaza circulatia fluxului de apa prin pompa.

Aceste pompe pot fi folosite in cazul pomparii apei din puturi si fantani, alimentaand diverse sisteme cu apa, cum ar fi cele pentru irigatii, sau chiar cu aplicare in domeniul casnic.

Pompele submersibile Panelli sunt cunoscute deja de multa vreme. Modelele de astfel de pompe sunt diferite si sunt menite sa ne ajute acolo unde in mod normal nu am avea posibilitatea sa intervenim cu ajutorul unor pompe submmersibile normale.

Daca ar fi sa enumeram cateva dintre modelele deja cunoscute pe piata de profil, atunci in mod clar am aminti despre pompa 95 PR2 N14 sau despre pompa submersibila trifazata Panelli 95 PR10 N15. Aceste modele sunt cu adevarat potrivite oricarui tip de interactiune cu apa si tocmai de aceea ele si sunt recomandate de specialistii in domeniu, care sunt la curent cu toate noutatile de acest tip.

Unde putem gasi cele mai fiabile pompe submersibile din gama Panelli? Magazinul online www.shop-einstal.ro este cel care pune la dispozitia clientilor o gama larga de astfel de produse, care sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.

In acest magazin online putem gasi majoritatea pompelor submersibile de acest tip, la preturi destul de accesibile, avand garantia achizitionarii unora dintre cele mai bune produse.

La o simpla privire pe site vom avea placuta surpriza de a descoperi ca fiecare produs in parte beneficiaza de specificatiile tehnice venite din partea producatorilor, lucru care nu este deloc de neglijat, mai ales avand in vedere faptul ca aceste pompe submersibile ar trebui sa aiba o durata de viata cat mai lunga si o eficienta de care sa ne putem bucura pentru cat mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like
Cum alegeti o poarta automata?

BlogCum alegeti o poarta automata?

Portile de acces sunt extrem de importante pentru fiecare proprietate. De exemplu, in cazul resedintelor, portile le permit…