Se merita sa faci afaceri cu casele de amanet?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi poate sa treaca printr-o perioada grea din punct de vedere financiar, astfel ca va trebui sa gasim tot felul de solutii pentru a ne putea rezolva problemele.

Cu siguranta daca si tu vei trece printr-o astfel de perioada, vei incerca sa faci rost de banii de care ai nevoie cat se poate de repede.

O prima varianta pe care poti sa o incerci ar fi aceea de a-ti ruga familia sa te ajute, pentru ca astfel nu vor mai afla si persoanele pe care le cunosti ca ai nevoie de bani.

In cazul in care acestia nu iti pot imprumuta suma de bani de care ai nevoie, poti sa incerci sa te imprumuti si de la prietenii tai cei mai buni, iar daca acestia te vor ajuta iti vei rezolva problemele, iar daca nu, vei cauta in continuare solutii.

O idee inteleapta ar fi aceea sa te gandesti sa incepi sa faci afaceri cu casele de amanet. Cu siguranta daca ai nevoie de o suma mare de bani, acolo vei putea obtine imprumutul dorit, iar problemele tale incetul cu incetul se vor rezolva.

De exemplu daca ai doua autoturisme, iar unul dintre ele nu il prea folosesti, sau nu il folosesti deloc, atunci poti sa cati un amanet auto si sa iti amanetezi autoturismul.

Aceasta idee nu este una tocmai rea daca nu prea folosesti autoturismul respectiv, si daca mai detii inca unul, ba dimpotriva este o solutie buna pentru rezolvarea problemelor tale, datorita faptului ca vei putea sa beneficiezi de suma de bani de care ai nevoie.

In momentul in care vrei sa iti amanetezi masina, trebuie sa te prezinti la casa de amanet cu bunul respectiv, cu cartea de identitate a masinii, cu certificatul de inmatriculare, cu cartea de identitate a proprietarului, iar daca masina este cumparata pe firma, va trebui sa prezinti o copie dupa certificatul de inregistrare al firmei in registrul comertului.

Odata ce te-ai prezentat cu aceste acte si cu atutoturismul, acesta va fi evaluat, iar in urma evaluarii vei primii banii in schimbul masinii.

Nu trebuie sa iti faci griji pentru locul in care va fi depozitata masina pentru ca aceasta va sta in parcul auto al casei de amanet, pazit de catre agenti de securitate, si parcul este video-monitorizat.

Daca esti o persoana care isi achita datoriile la timp, chiar nu ai nici un motiv sa te temi, pentru ca in momentul in care vei returna suma imprumutata, iti vei putea ridica bunul.

Daca ai de gand sa vinzi masina si chiar gasesti un posibil client in perioada in care aceasta este amanetata, acea persoana va putea vedea masina, iar daca o vei vinde, vei returna suma imprumutata casei de amanet.

Deasemenea, poti si tu sa cumperi un autoturism de la o casa de amanet, si cu siguranta acolo vei gasi doar masini bune, astfel ca se merita sa cumperi de acolo.

Si ca un raspuns pentru intrebarea din titlu, eu consider ca se merita sa faci afaceri cu casele de amanet, atata timp cat esti o persoana care isi achita datoriile la timp.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…