Sfaturi pentru cumpararea telefonului

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vreti sa va cumparati un nou telefon puteti sa mergeti la un service GSM daca nu sunteti siguri de ceea ce vreti sa cumparati sau daca nu stiti foarte foarte sigur ca telefonul pe care il doriti este mai bun decat cel pe care il aveti. Daca nu va pricepeti exista toate sansele sa cumparati un telefon mai slab decat cel pe care il detineti si atunci cu siguranta nu ati facut absolut nicio afacere.

In acest articol va invatam cum sa va cumparati cu cap un telefon mobil.

Si la noi la fel ca la oricare altii vine un moment in care este necesar sa ne schimbam telefoanele si primul lucru la care ne gandim este modelul cu care vrem sa le schimbam. Pana aici totul este clar si simplu insa cum putem sa alegem cel mai bun telefon?

In prezent sunt destul de putine obiecte care ar putea sa fie la fel de utile cum se intampla si in cazul telefonului inteligent. Atunci cand vreti sa va schimbati telefoanele aveti mai multe optiuni. Puteti sa alegeti telefonul tinand cont de sistemul de operare pe care il are si sistemele de operare sunt iOS, Android, si Windows Phone.

De asemenea, o problema destul de spinoasa pentru momentul in care vreti un nou telefon este ca nu aveti foarte mult timp la dispozitie in care sa meditati pentru a lua cele mai bune decizii.

In legatura cu iPhone lucrurile stau simplu pentru ca nu aveti foarte multe modele de unde sa va alegeti telefonul. Nu veti vrea sa dati foarte mult pe telefon si de aceea puteti sa alegeti si unele modele mai ieftine. Daca va place ca si sistem de operare doar Windows veti avea mai putine optiuni.

Majoritatea telefoanelor sunt cu sistem de operare Android si aici chiar si listele cele mai scurte au zeci de modele. Este bine sa mergeti chiar in magazin si sa cereti sa testati telefonul live inainte de a il cumpara. Experienta aceasta conteaza destul de mult pentru ca va luati cel mai bun telefon degeaba daca e ceva ce nu va place la el.

Sistemul de operare e de obicei primul lucru luat in calcul si atunci ar trebui sa stiti ca fiecare sistem de operare mobile are si avantaje dar si dezavantaje iar alegerile gresite va pot face sa ajungeti sa regretati decizia luata.

Daca vreti sa aveti un telefon cat mai simplu si care sa se miste foarte bine si in acelasi timp sa nu va dea si batai si dureri de cap in legatura cu setarile sau cu modul de personalizare atunci mai bine alegeti iPhone. Un dezavantaj major in sensul acesta este faptul ca preturile sunt destul de mari.

In cazul in care va place Metro si vreti sa aveti un telefon iesit din tipare atunci puteti alege unul cu Windows.

Peste Android trecem repede pentru ca el se adreseaza tuturor, si celor care au un buget mare dar si celor care refuza sa investeasca mult. Singura problema aici este fragmentarea de la sistemul de operare care uneori poate pune probleme.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…