Cat te poate schimba schimba chirurgia estetica a nasului?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vorbim de imbunatatirea calitatii vietii probabil ca nimeni nu se gandeste la aspecte privind estetica faciala sau corporala. Si este de inteles acest lucru tocmai datorita faptului ca imbunatatirea de acest fel nu este un lucru care se face pe baza de reclama sau un trend.

Calitatea vietii presupune insa si relatia noastra cu corpul nostru precum si impactul pe care acesta il are asupra noastra si bineinteles asupra celor din jur.

Increderea in sine este in esenta lucrul care mobilizeaza si este o conditie atat a starii de sanatate cat si a reusitei.

Se spune ca persoanele care au o imagine de sine buna reusesc sa aiba o eficienta mai ridicata in orice domeniu de activitate.

Din pacate aspectul fizic se pare ca primeaza calitatilor intelectuale si uneori aceasta lipsa de incredere isi are radacina intr-o problema existenta la nivel personal.

Unele esecuri se poate sa fie puse in seama aspectului fizic chiar daca uneori poate nu au legatura cu acesta.

Potrivit unui studiu realizat de niste cercetatori germani de la Universitatea Ruth si Universitatea Basel, operatiile estetice se pare ca au o inflenta pozitiva asupra dispozitiei generale oferind o stare psihica de optimism si incredere in sine.

Se pare ca perceptia celor din jur conteaza tot mai mult in zilele noastre si tocmai de aceea o schimbare radicala de look va aduce schimbari in felul in care esti privit, atat de altii cat si de tine.

Exista uneori riscul ca pacientii care se hotarasc sa schimbe ceva, sa aiba asteptari mult prea mari fapt care la sfarsit ii va duce la o profunda dezamagire.

Un medic specialist iti va explica fiecare lucru pe care trebuie sa il cunosti inainte de a recurge la o astfel de interventie.

Medicii recomanda de fiecare data ca pacientul sa fie pregatit pentru schimbarea care va urma, pentru ca aceasta va fi destul de mare.

Impactul asupra unei persoane care jumate de viata a suferit din cauza unei probleme sau s-a simtit marginalizat este de-a dreptul uimitor.

Pentru oricine, o interventie de genul rinoplastiei de exemplu il face sa se simta un om nou, de nerecunoscut, sa se iubesca in alt mod si sa se priveasca sau sa se pretuiasca in alt fel.

Linistea si multumirea sufleteasca sunt pilonii pe care se sprijina psihicul fiecaruia.

Pentru cei care prezinta probleme de sanatate in ceea ce priveste respiratia o rinoplastie este o binecuvantare. Pentru cei care doresc sa isi schimbe infatisarea se poate spune ca este totusi o minune.

Perfectiune exista la fiecare nivel individual si daca trebuie sa intram in tipologii riscam sa fim dezamagiti.

Dintotdeauna oamenii au incercat prin orice metode sa se infrumuseteze sau sa isi corecteze anumite defecte si imperfectiuni, de la machiaj sau imbracaminte pana la interventii chirurgicale. De ce? Din dorinta de a fi mai frumosi, mai placuti si in primul rand pe placul lor, ca sa poata mai apoi deveni si pe placul altora.

In societatea actuala, unde se promoveaza anumite standarde mai in toate domeniile presiunea psihologica la care sunt supuse unele persoane este uriasa.

Se pare ca in acest sens nici chirurgia plastica nu are limite iar progresele inregistrate sunt uimitoare. La fel si in cazul chirurgiei estetice care se adreseaza in special femeilor.

Atunci cand problema estetica cu care se prezinta pacientul este una reala, doctorul o poate rezova in bune conditii. Atunci insa cand liniile fetei si ale nasului sunt in armonie cu toata fizionomia doctorul va refuza o interventie in acest sens. Chirurgia medicala este in primul rand un act de creatie apoi unul medical. De aceea este de dorit ca atunci cand vrei o schimbare sa fii sigur ca e necesara si nu este doar un moft.

Rinoplastia este recomandata in cazul unor pacienti care prezinta deformari sau malformatii grave ale nasului, deviatii de sept, in cazul unor accidente grave si nu in ultimul rand ca si cosmetica faciala atunci cand e cazul.

Cand devine un succes, acesta se va resimti pe tot parcursul vietii datorita schimbarii radicale la care este supusa persoana.

Alegeti-va cu atentie chirurgul pentru a va putea bucura de atentie si grija pentru rezultate bune.

Daca sunteti din Bucuresti sau imprejurimi clinica de rinoplastie Bucuresti va sta la dispozitie!

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…