Ce calitati trebuie sa aiba un dj nunta Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Angajarea unui dj este o decizie foarte importanta, indiferent ca este vorba de o petrecere obisnuita, o aniversare sau chiar pentru o nunta. Decizia finala trebuie luata tinand cont de cativa factori de baza. Dupa cum bine se stie, dj-ul este sufletul petrecerii, acesta avand capacitatea de a-i binedispune pe invitati.

Totodata, acesta trebuie sa faca in asa fel incat sa para ca distractia si noaptea nu se mai sfarsesc. Chiar daca multi dj sunt in bransa de multi ani, nu inseamna ca sunt si profesionisti. Cum pretul este cel care dicteaza de cele mai multe ori alegerea mirilor si nu numai, este posibil ca cei care sunt mai cautati sa aiba si preturi ceva mai mici, tocmai pentru a atrage clienti care ofera bani.

Insa, automat, asta nu inseamna ca sunt si cei mai buni, ci vor doar sa castige cat mai mult. Un dj nunta Bucuresti nu este ieftin si cu siguranta orice miri isi doresc ca investitia sa merite toti banii. Cel mai important moment este stabilirea unei intalniri cu dj-ul inainte de a-l angaja, deoarece este foarte posibil sa nu va placa de acesta si sa mai continuati cautarile.

Ca si sugestie, in timpul intalnirii puteti discuta despre asteptarile fiecaruia, despre muzica, pret, dar si despre alte detalii ce tin de sonorizarea nuntii. Dupa ce toate detaliile au fost stabilite si puse la punct, urmatorul pas este sa faceti un contract in care dj-ul iti ofera serviciile sale conform intelegerii facute.

Majoritatea dj-ilor nunta Bucuresti au deja pregatite aceste contracte, iar altii le intocmesc dupa discutia cu clientii. Contractul trebuie sa contina conditiile fiecarei parti precum si detaliile pe care le-ati discutat. Calitatea echipamentului audio este foarte importanta, deoarece trebuie sa ofere un sunet de inalta calitate.

Sunt multi dj-i care aleg sa investeasca sume considerabile in echipamentul de sonorizare, pe cand altii se multumesc cu un sistem audio de baza. De aceea, important este sa va asigurati ca sunetul este de cea mai buna calitate.

Insa, trebuie sa fiti constienti de faptul ca, din moment de dj-ul nunta Bucuresti alege sa investeasca sume foarte mari in echipamente, si banii pe care va trebui sa ii dati vor fi pe masura cheltuielilor pe care acesta le suporta.

Care sunt stilurile muzicale

Stilul muzical joaca unul din rolurile principalele. Din pacate, mule petreceri au fost distruse din cauza unor dj-i care au stiluri muzicale diferite fata de ceea ce si-au dorit mirii si invitatii. Insa, posibil ca in aceste cazuri comunicarea dintre parti sa fi fost deficitara.

De aceea, este indicat sa discutati cu dj-ul pe ce fel de muzica va distrati si puteti veni si cu propuneri. Dj-ul trebuie sa fie o persoana sociabila care sa aiba capacitatea de a binedispune si persoanele mai in varsta, dar si pe cele tinere, combinand cu naturalete stilurile muzicale ale fiecarei generatii. Aceasta este reusita unei nunti.

0 Shares
You May Also Like