Ce probleme au dispozitivele iPhone XS si XS Max?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand doriti sa va inlocuiti telefonul mobil, aveti doua optiuni, si anume Android si sa alegeti telefoane de la Samsung, Sony, Huawei, etc., sau iOS, alegand un dispozitiv iPhone.

Dat fiind faptul ca telefoanele Android sunt atat de comune, probabil doriti un dispozitiv total diferit, precum un iPhone XS sau iPhone XS Max, care vin cu sistemul de operare iOS. Foarte multe persoane detin asemenea telefoane, si sunt multumite de ele.

Unii utilizatori insa, au fost deja cu telefoanele prin service-uri gsm, pentru o inlocuire display iPhone XS sau pentru o inlocuire display iPhone XS Max. Aceste probleme au fost in mare parte cauzat de lipsa unui geam de protectie aplicat pe ecran, care ar fi protejat display-ul.

Exista insa si utilizatori care au fost deja cu telefoanele in service din alte motive. Iata in continuare ce probleme pot avea dispozitivele iPhone XS si XS Max:

Problema de incarcare

Au existat mai multe rapoarte despre iPhone XS si XS Max care nu se incarca chiar si atunci cand cablul Lightning este conectat atunci cand ecranul este oprit. Utilizatorii trebuie sa se asigure ca cablul este conectat si ca ecranul este pornit pentru a incepe incarcarea.

Problema nu persista doar pe noile iPhone XS si XS Max, ci si pe dispozitive mai vechi. Utilizatorii au raportat si probleme similare pe iPad. De acum, problema ar putea persista din cauza unei erori in iOS 12. Daca acesta este cazul, Apple va lansa o actualizare suplimentara cu remedierea.

Problemele de incarcare pot fi cauzate insa si de mufa de incarcare deteriorata a telefoanelor, iar in aceste conditii, incarcarea nu va mai putea fi efectuata pana in momentul in care dispozitivele vor avea mufa de incarcare inlocuita.

Linie verde defectuoasa pe afisaj

A trecut un an de cand Apple a trecut la tehnologia OLED in ecranele sale pentru modelele iPhone de inalta calitate. Ceea ce va poate surprinde este faptul ca mai multi utilizatori au raportat ca noile lor dispozitive iPhone XS si iPhone XS Max au venit cu un ecran defect. Ecranul arata o linie verde care se ridica de sus in jos. Apple va inlocui dispozitivele in garantie daca problemele nu au aparut sub neglijenta a utilizatorilor.

Daca insa, problemele au fost cauzate de neglijenta utilizatorilor, atunci Apple nu va inlocui dispozitivele in garantie, iar utilizatorii vor fi nevoiti sa isi duca telefoanele in service, si sa suporte din propriile buzunare costurile reparatiilor.

Wi-Fi slab si performanta LTE

Primii adepti ai iPhone XS sau iPhone XS Max raporteaza conexiuni Wi-Fi si celulare deficitare. In masurarea laboratorului a fost dezvaluit faptul ca noile modele iPhone arata performante dezamagitoare de frecventa radio in comparatie cu modelele anterioare de iPhone.

Conform WiWavelength, problema persista din cauza „problemei antenei”. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca o actualizare iOS sau o actualizare a operatorului sa poata rezolva problema. In caz contrar, va fi necesara inlocuirea antenei, intr-un service gsm.

Acestea sunt cateva dintre problemele majore care au fost descoperite de la lansarea acestor dispozitive. Vestea buna este ca pentru orice problema se gasesc solutii, asa ca daca nu puteti remedia problema acasa, la service se vor ocupa specialistii de remedierea problemei.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…