Ce sunt ursitoarele?

0 Shares
0
0
0

Daca vreti la botezul copilului cele mai bune ursitoare noi va recomandar ursitoare botez Bucuresti si Ilfov. Ce inseamna de fapt ursitoare botez? Este pur si simplu o traditie sau un moment in plus al petrecerii?

Religia ne indeamna sa ne botezam copii iar traditia este cea care ne indeamna sa respectam ritualuri care sa ne aduca santate si noroc pentru copil. Tot traditia ne spune si sa aduc uristoare la botez care sa urseasca de bine copilului pentru ca ursita il va urmari peste tot.

Timpurile sunt altele acum si ursitoarele din povesti sunt reale si va stau la dispozitie.  Chiar daca pentru multe persoane lucrul acesta nu mai are aceeasi semnificati sunt mai multi parinti care aleg firme si companii care inchiriaza ursitoare ce vor ursi copilului de bine dar asta se intampla acum mai mult in plan simbolic.

Utilizand numele bebelusului ursitoarele compun versuri croit atent speciale pentru spectacol si pentru voie buna dar care vor respecta toata semnificatia urstioarelor.

In afara de faptul ca practic aceasta a reinviat de putin timp, nu toate firmele care se ocupa de acest domeniu stiu ce sa faca si cum ar trebui sa fie un spectacol perfect in asa fel incat totul sa aiba legatura cu simbolurile si cu evenimentul.

Pentru lucrul acesta aveti nevoie de informare amanuntita si de recomandari in momentul in care alegeti ursitoare de botez.

Ursitoarele sunt atat de populare ca parintii nici nu isi pot imagina o petrecere fara ele. Acestea anima petrecerea si indiferent ca sunt copii ori adulti toti se opresc sa le auda si sa fie atenti la tot ce au ursitoarele de spus in momentul in care intra in scena.

Acestea sunt aduse cu scopul de a spune cuvinte bune si urari de bine copilului. Toata reprezentatia lor are la baza intentiile de a ura de bine copilului si totul trebuie sa fie pus in scena astfel incat sa iasa un spectacol inedit, unde ritmul devine mai atragator.

Ursitoarele sunt si amuzante. In functie de caz puteti sa optati pentru ursitoare bune sau puteti opta si pentru ursitoare rele. Contrastul dintre ele va va face sa urmariti reprezentatia cu atentie.

La final alegerea este doar a voastra dar prezenta ursitoarelor la un botez este extrem de importanta si multumeste si copii dar si adultii.

Traditia ursitoarelor la noi s-a pastrat pana in prezent si provine din vremuri stravechi. Parintii asteptau in trecut semne cu privire la destinul pe care urma sa il aiba un copil si are radacinile in mitologia greaca.

Ursitoarele la romani provin din cele trei Moira, zane rele si urate de la greci. Ursitoarele de la noi au fost modificate prin credinta populara si au devenit fecioare nemuritoare ori zane surori.

Cu peste 100 de ani in urma se spunea ca ursitoarele aveau si un nume.

Ursitoarele erau cele mai mari dintre ele si tineau fusul si furca ce stabileau cursul vietii. Soarta era aceea care prezicea destinele si moartea era cea care determina cum se termina viata celul nascut. In mitologia noastra se spunea ca ursitoarele sunt surori ale ielelor.

0 Shares
You May Also Like