Cele mai bune aplicatii pentru fotografi si artisti

0 Shares
0
0
0

Daca iti place sa creezi content, iata o lista cu aplicatiile perfecte pentru tine. Nu uita insa ca ecranul trebuie protejat iar atunci cand creezi riscurile ca telefonul sa cada sunt mari. Daca totusi apar accidente si ecranul se sparge, intra pe inclocuire display iPhone 11.

  • InShot

Aplicatia InShot ofera, de asemenea, functii foarte simple – aproape simpliste – si o multime de filtre si muzica pentru o editare rapida si curata, care va arata excelent pe retelele voastre sociale. Aceasta aplicatie este, de asemenea, puternic utilizata pealte retele sociale sio retele care se bazeaza pe distribuitul de continut. InShot este foarte potrivita pentru a crea TikToks-uri virale, de exemplu datorita sabloanelor deja existente care va vor simplifica munca.

  • Artisto

Aplicatia Artisto ofera o abordare originala, la fel ca ceea ce face Prisma pentru fotografii: va permite sa va transformati videoclipurile cu efecte inspirate in opere de arta. O aplicatie ultra simpla, dar interesanta pentru a crea poze originale.

  • Walli

Walli este o aplicatie foarte simpla care gazduieste o serie de imagini, fiecare mai frumoasa decat cealalta, care va creea imagini de fundal perfecte. Exista ceva pentru toate gusturile, toate stilurile, toate dorintele.

Imaginile de fundal sunt trimise de creatori platiti la care va puteti abona daca va place foarte mult munca lor. Un sistem de file usureaza navigarea intre imaginile de fundal clasificate pe teme, cele recomandate de Walli sau pur si simplu cele mai recent partajate.

  • 7 Wonders

7 Wonders este unul dintre cele mai amuzante (si uneori frustrante) jocuri de societate care exista. Odata stapanite, regulile par simple. Cu toate acestea, explicarea lor unui novice nu este neaparat usoara. Trebuie sa-ti construiesti orasul folosind cartile pe care le ai la dispozitie.

Aceste carti va permit sa ridicati cladiri pentru a obtine puncte, sa castigati bani, sa obtineti resurse (piatra, lemn), sa va intariti armata sau sa obtineti bonusuri de tot felul. De asemenea, iti poti construi atractii si locuri extrem de interesante (Piramidele din Giza, Farul din Alexandria, Colosul din Rodos) care deblocheaza si puncte si avantaje.

Un joc ca 7 Wonders are loc in trei epoci, iar intre fiecare dintre ele trebuie sa purtati razboaie impotriva vecinilor din dreapta si din stanga. Cu cat avansati mai mult in joc, cu atat vor costa mai mult cartile de joc in resurse, dar veti putea merge sa primiti provizii de la aceiasi vecini cu care va luptati.

La sfarsitul jocului, jucatorul cu cele mai multe puncte obtinute din cladirile lor, avere, batalii castigate si diverse bonusuri castiga jocul.

  • 7 Wonders Duel

Este greu de explicat, dar 7 Wonders merita intr-adevar atentia voastra., deoarece este un joc atat de interesant. Cu toate acestea, daca sunteti doar doi jucatori, va trebui sa va uitati la versiunea 7 Wonders Duel si la regulile sale usor revizuite care va permit de acum sa jucati impreuna cu un prieten pentru a creste considerabil nivelul de distractie al jocului. 

  • Backdrops

Aplicatia Backdrops este foarte intersanta. Folosind-o pe langa alte aplicatii de editare, sunteti sigur ca veti gasi filtrul care vi se potriveste perfect. In cele din urma, serviciul numit foarte simplu „Backdrops” oferita de WallCraft ar putea sa va intereseze pe unii dintre voi. Aceasta aplicatie are peste 50 de milioane de descarcari si marea majoritate a utilizatorilor par a fi multumiti.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…