Cele mai comune semne ca tigara electronica nu functioneaza corect

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani tigarile electronice au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate, fiind un mod mult mai sanatos si mai economic de a fuma decat tigarile clasice pe combustie. Producatorii incearca in fiecare an sa imbunatateasca experienta prin crearea unor noi modele, diferite lichide si piese pentru a oferi consumatorilor cel mai placut mod de a vapa.

Un utilizator nou poate avea probleme mai ales la inceput atunci cand incearca sa se obisnuiasca cu acest stil de a fuma, de aceea este recomandat sa alterneze tigarea electronica cu tigarile clasice cateva saptamani pana in momentul in care le va putea elimina complet.

Ca orice alt device, si tigarea electronica poate suferi defectiuni, insa de cele mai multe ori acestea pot fi rezolvate relativ usor daca gasiti si intelegeti radacina problemei.

Cum iti dai seama ca tigarea electronica nu mai functioneaza corect?

Orice utilizator experimentat isi va da seama inca din prima clipa ca ceva nu este in regula cu tigarea sa electronica. Pot fi multe motive atat din cauza transportului necorespunzator, a asamblarii eronate sau pur si simplu datorita vaparii prea rapide.

  • Lipsa senzatiei de throat hit – in primul rand este bine sa verificati reteta de lichid. Multe persoane adesea gresesc atunci cand isi achizitioneaza din magazine un lichid gata preparat, avand o concentratie mult prea mica de nicotina sau raportul de PG si VG nu este compatibil cu device-ul. Prin urmare, inainte de a cauta problemele tigarii electronice este indicat sa verificati flaconul proaspat achizitionat pentru a vedea daca acesta corespunde cu nevoile dumneavoastra.
  • Scurgerea lichidului – daca atomizorul nu este montat corect sau este crapat va trebui schimbat imediat inainte de a mai folosi tigarea electronica. De asemenea va fi important sa examinati si garniturile de la aceasta componenta, dar si de la rezistenta pentru a verifica daca sunt intr-o stare adecvata de functionare.
  • Gust de ars – vaparea rapida poate duce la arderea rezistentei, lucru ce va va da gustul neplacut de ars in gura. Inlocuirea nu este dificila, putand fi realizata in doar cateva minute. Pentru a evita aceasta intamplare este recomandat sa faceti pauze intre inhalari pentru ca rezistenta sa se poata satura cu lichid.
  • Scurgeri in timpul inhalarii pe la mustiuc – pentru a preveni aceste scurgeri este bine sa tineti mereu tigarea electronica in pozitie verticala. Insa daca ati ajuns in aceasta situatie puteti curata mustiucul si componentele din proximitate.

Tigarile clasice sunt daunatoare atat pentru cei care le consuma, dar si pentru persoanele din jur. Este bine cunoscut faptul ca fumatul la mana a doua este foarte nociv, iar cu ajutorul unei tigari electronice va puteti proteja sanatatea, cat si a celor din jur.

0 Shares
You May Also Like