Cele mai cunoscute aplicatii mobile pentru sanatate

0 Shares
0
0
0

De cate ori pe an iti propui sa mergi mai mult la sala, sa ai mai multa grija de sanatatea ta si sa mananci mai bine? Sunt momente cand punem accentul pe sanatatea noastra. Problema este ca cei mai multi dintre noi, de asemenea, pierde obiceiul in termen de cateva saptamani pentru ca nu vedem rezultatele, pentru ca ne lipseste motivatia sau pentru ca o facem gresit.

De aceea, mi-am propus sa recomandcele mai bune aplicatii mobile de sanatate pentru Android care te ajuta sa atingi acest scop de a avea grija de tine.

Nu a fost o sarcina usoara, deoarece dezvoltarea aplicatiilor de sanatateeste in plina expansiune.

De aceea ne-am separat la randul lor in mai multe categorii, organizand aplicatiile acestei liste in functie de obiectivul pe care il urmaresti pentru a imbunatati sanatatea si bunastarea.

Aceste aplicatii de sanatate vi se vor potrivi intotdeauna in multe aspecte ale vietii de zi cu zi. Daca folosesti telefonul mult, ai nevoie de o husa telefon.

Aplicatii utile

In prima sectiune a acestui articol din top aplicatii pentru dispozitivul android ne vom concentra pe exercitii fizice. Am gasit cele mai bune aplicatii pentru Android pentru a monitoriza exercitiile de antrenament si fitness de pe smartphone.

Alergarea este o tendinta sportiva in plina expansiune, astfel incat a avea o aplicatie care monitorizeaza kilometrii pe care ii parcurgi si energia pe care o consumi in acest proces este esential pentru a face sport in mod responsabil si intr-un mod sanatos

Nike+Running: o aplicatie pentru alergatori

Aplicatia Nike este una dintre aplicatiile de sanatate de referinta in randul fanilor care ruleaza. Posibilitatile pe care le ofera sunt diverse pentru a te monitoriza activitatea fizica.

Prin GPS si geolocalizare incorporate in aplicatie, detecteaza kilometrii pe care i-ati parcurs si timpul necesar. In general, aplicatia urmareste distanta, ritmul, timpul si caloriile, indiferent daca te antrenezi in interior sau in aer liber.

Endomondo: cererea de a planifica formarea ta.

Aplicatia de sanatate si antrenament Endomondo pentru Android se prezinta ca antrenor personal care se potriveste la buzunar pentru multe tipuri de sport: nu numai daca alergi, ci si cu bicicleta, plimbarea, caiacul sau faci un exercitiu diferit.

Antrenor personal Skymble

Aceasta aplicatie este strict un antrenor personal, axat pe crearea unei rutine de exercitii cu obiective clare din prima zi. Exista o versiune gratuita, desi pentru a te bucura de toate posibilitatile poti deveni un utilizator pro sau pro +.

Antrenorul meu de dieta

Pierderea in greutate intr-un mod sanatos nu este aceeasi pentru barbati si femei. Corpurile ambelor sexe functioneaza si ard calorii la rate diferite si in moduri diferite. De aceea aducem aceasta aplicatie de sanatate. Diet Coacher este o aplicatie axata pe dieta pentru femei.

Cardiograf macropinch

Cardiologul de pe smartphone-ul tau. Daca ai probleme cardiace sau poate doresti sa iti controlezi ritmul cardiac in timp ce faci sport, va fi util sa ai aceasta aplicatie pe mobil si fara a fi nevoie de hardware sau gadgeturi externe: pur si simplu cu senzorii si camera standard a smartphone-ului.

0 Shares
You May Also Like
Ce sunt brosele?

ModaCe sunt brosele?

Brosele sunt fara doar si poate, cele mai vechi bijuterii. Mai mult ca sigur, fiecare dintre femei, a…