Cheia succesului in domeniul pariurilor sportive

0 Shares
0
0
0

Cheia succesului in pariuri sportive : Bankroll Management Odata cu extinderea activitatii caselor de pariuri sportive si in mediul online a crescut foarte mult numarul pariorilor. Bet Shop-urile virtuale ofera clientilor o multime de avantaje si bonusuri foarte atractive.

E-pariuri.ro este un site specializat care va invata cum sa plasati pariuri online. Zilnic aveti la dispozitie cele mai calde stiri din lumea sportului , o selectie inteligenta a celor mai bine cotate evenimente si o multime de sfaturi venite de la profesionisti , toate acestea si multe alte informatii se gasesc doar pe www.e-pariuri.ro.

Chiar daca inca nu a fost descoperita reteta succesului , exista o multime de factori care pot influenta rata de castig. Unul dintre acesti factori este bankroll management, pe intelesul tuturor modul de gestionare a banilor.

Bankroll Management este considerat , de foarte multi pariori profesionisti, ca fiind cheia succesului la pariuri sportive.

Prin administrarea corecta a banilor se evita situatiile in care se pierd sume importante de bani , si asta in mod repetat.

Un parior profesionist trebuie sa stie intotdeauna ce suma sa mizeze pe un anumit eveniment sportiv in functie de cota aferenta evenimentului respectiv, in functie de bugetul de care dispune, si nu in ultimul rand in functie de analiza pe care acesta o face asupra evenimentului.

Dupa cum stiti, exista o multime de strategii de pariere, insa nu toate sunt acceptate de Bankroll Management. All In Easy Money este una dintre aceste strategii neacceptate datorita faptului ca implica mizarea intregului buget, de care pariorul dispune, pe cote foarte mici.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care inca nu stiu exact ce inseamna acest sistem de administrare corecta a banilor am realizat o selectie a celor mai bune sfaturi date de profesionistii in domeniu. Daca urmariti cu atentie aceste sfaturi veti invata cum si ce suma sa mizati pe un eveniment sportiv.

 

Make thousands RISK FREE
In primul rand, banca principala trebuie impartita in asa numitele mini-banci. Pentru a intelege exact cum se realizeaza aceasta operatiune va ofer un exemplu. Sa presupunem ca banca principala este de 1.000 Ron. Cel mai indicat ar fi ca aceasta suma sa fie impartita in 10 parti egale. Odata ce incepeti sa pariati online, trebuie sa utilizati doar banii dintr-una dintre aceste mini banci. яндекс

 

Odata ce v-ati realizat target-ul , banca principala trebuie reinprospatata si impartita din nou in 10 parti. In caz contrar, daca pierdeti aceasta mini-banca nu trebuie sa intrati in panica, mai aveti inca 9 la dispozitie.

Specialistii recomanda evitarea cotelor mai mici de 1.20. De-a lungul timpului s-a demonstrat ca acestea sunt in mare parte neprofitabile.

Cel mai indicat ar fi sa mizati maxim 15% dintr-o mini-banca pe cote cuprinse intre 1.20 si 1.60. Insa nu inainte de a face o analiza corecta si completa asupra evenimentului pe care doriti sa pariati. Asta inseamana 15 Ron dintr-o mini-banca de 100 Ron.

Pentru cotele cuprinse intre 1.60 si 2.20 se recomanda un buget de maxim 7% dintr-o mini-banca . Cu alte cuvinte, pentru un eveniment a carui cota este cuprinsa in intervalul 1.60-2.20 pariati maxim 7 Ron.

In cazul cotelor mai mari de 2.20 nu este indicat sa pariati mai mult de 5% din bugetul unei mini-banci. Dupa cum stiti cu cat cota este mai mare cu atat scad sansele de castig . Nu este o regula generala , insa , este foarte dificil sa prinzi o cota mare.

Daca doriti sa mizati pe cote mai mari de 20 , specialistii recomanda utilizarea a maxim 1% dintr-o mini banca.

Odata atins target-ul , trebuie recalculata banca . Cum bugetul este mai mare o sa creasca si mizele si implicit castigurile. Asadar , o buna administrare a bugetului va poate aduce castiguri substantiale.

 

Cititi mai multe despre pariuri sportive :

 

1. Industria pariurilor sportive se dezvolta online
2. Investiti inteligente in pariuri sportive
3. Cum sa reduci pierderile la pariurile sportive
4. Deutsche Telekom vrea licenţă pentru organizarea de pariuri sportive online
5. Enache: “Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefică fotbalului!”

0 Shares
You May Also Like